Springtime....i stuen.

Gi’ den som sommelier til påskefrokosten.

Lige om lidt er det ikke kun påskeharer og gækkebreve der vælter ind af døren. Du har sikkert også fornøjelsen af familien, der kommer på visit en af forårets første helligedage.

In just a moment, it is not only Easter bunnies and chocolate eggs that will be entering your door. You’ve probably also the pleasure of your family who come to Easter dinner one of first spring holidays.

"gækkebreve" is a Danish tradition where you sent there cut out letters, and the reaciever has to guess who sent it, and if he can't guess the sender, he has to give an easter egg to the sender.

“gækkebreve” is a Danish tradition where you sent there cut out letters, and the reaciever has to guess who sent it, and if he can’t guess the sender, he has to give an easter egg to the sender.

Og hvad skal der så på bordet….vi laver altid en surprise for hinanden. Det går ud på at man medbringer en ret, som man syntes resten af familien også skal lære at kende…Men påskefrokosten foregår altid hos os. Så vi tager hovedretten for det er trods alt lettest for alle parter. Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvad det skal være, så er du en kreativ kok der vil dele dine gode idéer, så vil de blive modtaget med kyshånd, for det eneste vi er enige om er, at det skal laves over bål (bonfire) og der skal et par lækre salater til.

And what do you put on the table …. we always do a surprise for each other. We each bring a dish that we would like the rest of the family to get to know …Easter lunch is always at our place. So we make the main course for that is easiest for everyone. I have not yet decided what it will be, so if you are a creative chef,who will share your good ideas, then they will be very welcome. The only thing we agree on now, is that it must be made over an open fire (bonfire ) and there has to be a few delicious salads. 

Hardys wine app with lot's of good info on how to choose the right wine.

Hardys wine app with lot’s of good info on how to choose the right wine.

Men med den nye app fra Hardys wine slipper jeg for at bekymre mig om vinen, for med den i hånden kan jeg blive guidet til den rette vin til lige netop mit valg af kød.  Så thumbs up for Hardys. Det eneste minus er at den endnu kun findes til Iphone, men jeg har installeret den på min mands telefon, da jeg jo er Samsung bruger. Men jeg er ret sikker på at den snart vil være at finde i Google store. Men jeg glæder mig også til at prøve vinquizen, da hele min familie er af den vin-elskende slags, der ofte rejser langt for at besøge diverse vinslotte rundt omkring i Europa.

But with the new app from Hardys wine, I do not have to worry about the wine. With that in my hand I can be guided to the right wine, for exactly my choice of meat. So thumbs up for Hardys. The only drawback is that it still only available for Iphone, but I installed it on my husband’s phone, since I am using Samsung. But I am pretty sure that it will soon be available in Google store. And I am also looking forward to try the wine quiz, because all of my family is the wine-loving sort who often travel far to visit various wineries around Europe.

Men den er et hit, der findes også opskrifter og meget andet på den…og så er den bare super at have på telefonen, når man står i supermarkedet og skal købe vin med hjem til middagen. Så hop ind forbi app store og find Hardys wineguide, den er gratis.

But it’s a hit, there are also recipes and much more on it … and it’s just great to have in your phone when you are in the supermarket to buy wine to take home for dinner. So go to the app store and find Hardys wine guide, it’s free.

easter egg hunt in the garden. this is from a DIY article I made some years ago. But still very cute.

easter egg hunt in the garden. this is from a DIY article I made some years ago. But still very cute.

Og til ungerne skal der være påskeæg, og æggejagt i haven…Og efter Hotel Chocolat er kommet til København er jeg faldet pladask for deres helt igennem fine indpakninger af lækker kvalitetschokolader. Der er også rigtig meget godt til de voksne.

And for kids, there must be Easter eggs and egg hunt in the garden … And after Hotel Chocolat have opened in Copenhagen I am fallen for their truly fine packaging of delicious quality chocolates. There is also lot’s of goodies for the adults.

City bunnies from Hotel Chocolat.

City bunnies from Hotel Chocolat.

Hvis du er i København skal du lige gå en tur forbi Hotel Chocolat i Østergade, som egentlig mere er en café med butik…de laver alt med deres super lækre chocolade fra plantagen på Santa Lucia. de har sågar en serie hudpleje produkter, som de bruger på deres spa hotel på Santa Lucia. Et besøg dernede står allerøverst på min ønskeseddel, men der skal vist spares lidt sammen. Men gå ind på deres web-site, så er jeg ret sikker på du også bliver fristet til lidt chokolade forkælelse på den ene eller anden måde.

If  you are in Copenhagen you should just walk past Hotel Chocolat on Østergade, which is a cafe with a shop … they make everything with their super delicious chocolate from the plantation in Santa Lucia. They even have a series of skin care products that they use in their spa hotel in Santa Lucia. A visit down there is on the top of my wish list. Go to their web site,  I am pretty sure you will be tempted to a little chocolate indulgence one or the another way.

Some of the goodies from Hotel Chocolat.

Some of the goodies from Hotel Chocolat.
A huge easter egg filled with delicious chocolat, cacao gin, hand and body milk and cacao pesto.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Springtime....i stuen.