Det kribler i de "grønne" fingre.

Nu også på print…DIY – Loppefund.

DIY Kreative redesign af dine loppefund by Lene Nissen.

DIY Kreative redesign af dine loppefund by Lene Nissen.

Pludselig er det ikke så dårligt at komme i gang igen efter en skøn påske, når det der ventede mig var en stak af min bog DIY bog. Den kommer lige som loppesæsonen er blæst i gang i påsken. Så skynd dig at få fingre i et eksemplar og bliv inspireret til hvordan du kan bruge nogle af de mange ting du finder på nye og anderledes måder. For det er jo ikke sikkert at lampen fortsat skal fungerer som lampe, det kunne være den skal have en ny funktion…det og meget mere kan du få idéer til i min bog. Den er på 88 sider og koster 149,95. Og på forlagets side kan du også læse at jeg gerne kommer og giver foredrag om tendenserne indenfor upcycling, genbrug og DIY. Det sker første gang d. 11 maj på Hørsholm bibliotek kl. 17 – 18. Kom endelig forbi, det kunne være så hyggeligt.

N.B. Jeg laver også kreative workshops…;-)

Today I just recieved my ebook now on print from Muusmann forlag.

Today I just recieved my ebook now on print from Muusmann forlag.

Suddenly it’s not that bad to get back to work after a wonderful Easter. Because what awaited me was a stack of my new DIY book. It comes out just as the fleamarket season is starting. So hurry up to get your hands on a copy, and get inspiration to how you can use some of the many fleamarket finds in new and different ways. Maybe a lamp will not continue to operate as light, it could be useful for something completely different … this and much more, you’ll get the ideas in my book. It has 88 pages and costs 149.95 d.kr. And on the publisher side, you can also read that I like to come and give lectures on trends in upcycling, recycling and DIY. It happens the first time d. May 11 at Hørsholm library at. 17 – 18. Please come by.

N.B. I also do creative workshops … 😉

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kribler i de "grønne" fingre.