Nu også på print...DIY - Loppefund.

Lidt blær’…

Jeg er jo ikke flyttet til København for at bevare min jyske beskedenhed…så nu må jeg sige, at jeg da blev SÅ ovenud glad og stolt i morges, da jeg på Go’ Morgen Danmark så søde Mette Helena Rasmussen anbefale min Loppebog…Yeahhh. Se lige her hvor fint den blev vist. Og skulle du få lyst til at eje et eksemplar, så kan den købes her.

A little show-off from me…
I didn’t move to Copenhagen to maintain my “Country-girl” modesty … so now I must say, that I got SO exceedingly proud and happy this morning, when I saw sweet Mette Helena Rasmussen recommend my Loppebog on Good Morning Denmark at TV2. See here how fantastic it was displayed. And if you feel like buying it, go here.

Og for at vise jer lidt mere af hvad I kan finde i bogen…så vil jeg her dele en lille film, der blev lavet i efteråret til Forbundet Arkitekter og Designere og der findes også en artikel hvis I skulle få lyst til at læse den, er den lige her.

And to show you a bit more of what you can find in the book, I will show you a film made for the designers and architects Federal, this fall. That is why it starts with my Christmas book.

Men jeg håber I føler jer inspireret til lidt DIY denne søndag, jeg vil anbefale denne fra bogen, som er let at gå til…Find nogle tallerkner, potter eller anden keramik som trænger til et lille pift, og tegn med porcelænstuscher mønstre eller sjove ansigter…kun fantasien sætter grænser.

Hope you feel inspired to do a little DIY this Sunday, I would recommend this from the book, it’s an easy piece to do. Find some plates, pots or other ceramics that needs a little fun and draw a pattern or funny faces…It´s all up to your imagination.

This was one I made a couple of years ago for a magazine, but I still find her very cute.

This was one I made a couple of years ago for a magazine, but I still find her very cute.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu også på print...DIY - Loppefund.