Lidt blær'...

Cooking made easy…

Nu kan vi alle lave gourmet mad hjemme…hvis du har det rette udstyr. Efter en inspirerende aften i selskab med Neff’s nyeste produkter og en kok med stor entusiasme for at videregive hans passion for kogekunsten, så er jeg solgt…

Now we can cook gourmet dinners at home … that is if you have the right household appliance. After an inspiring evening in the company of Neff’s latest products, and a chef with great enthusiasm to pass on his passion for culinary art, I’m totally in looove with theses machines …

welcome by Jacob Littorin, Heidi Bisgaard and chef Karsten Kroman at the "all-about-cooking" kitchen with all the new Neff products.

welcome by Jacob Littorin, Heidi Bisgaard and chef Karsten Kroman at the “all-about-cooking” kitchen with all the new Neff products.

Jeg vil have skiftet HELE maskinparken i køkkenet. Wauv…den mad der, på meget kort tid blev fremtryllet af os journalister, stylister og des lige var imponerende. Og ja, vi var sikkert alle nogle “mad-ører” men vi er jo ikke dem der står i køkkenet sådan flere timer dagligt og eksperimentere…(eller måske skal jeg bare tale for migselv). Men se lige en menu: Grillede og stegte scampihaler med salater, stegt ingefær, marinerede champignons og sauce espelette, og derefter svinemørbrad med smøristet spidskål og perlebyg med brøndkarse og citron og dertil havde vores team lavet kartoffelchiffon med persilleolie og kammuslinger…yammmiiii !

I want to change the ENTIRE fleet in my kitchen. Wauv … the food that was made this evening, in a very short time, and by us journalists, stylists and the likes were impressive. And yes, we were certainly all some “foodies” but we are not those who are spending several hours a day in the kitchen doing experiments … (or maybe I should just speak for myself).

The menu made within an hour in the Neff slide&hide oven and on the new TwistPad Fire extended FlexInduction.

The menu made within an hour in the Neff slide&hide oven and on the new TwistPad Fire extended FlexInduction.

Check out my favorite oven here….slide&hide when you open it the door slides under the oven…and it dosen’t even get cool…I’m impressed…(and a bit in love…)

Extended FlexInduction with magnetic touch button that simply and easily controls all cooking zones.

Extended FlexInduction with magnetic touch button that simply and easily controls all cooking zones.

Så nu kan jeg snart ikke vente med at komme i gang med renovering af vores køkken herhjemme…så skal der lidt lækkert køkkenudstyr til. Der er i hvert tilfælde kommet et par ting som dampfunktion i ovnen og helt klart den låge, der forsvinder under ovnen når man åbner, øverst på ønskelisten.

I can’t wait to start tearing down the old kitchen here, and start building up a dream kitchen, with a lot of new inspiration for household appliances wishes. Especielly the oven with steam function and the door that disappears under the oven when you open it.. …it’s so fantastic. 

Preparing the potato chiffon, squeezing the parsil in the olie and making small balls of potatoes.

preparing the potatochffon.

preparing the potatochiffon.

And here we are the dream team that made the potato chiffon with parsley oil and scallops. We had a lot of fun…

The dream team making the potato chiffon.

The dream team making the potato chiffon.

and the recipe in Danish for the potatochiffon.

opskrift på kartoffelchiffon med persilleolie og muslinger.

opskrift på kartoffelchiffon med persilleolie og muslinger.

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt blær'...