Cooking made easy...

Girly gadgets…

Jeg kan vist godt indrømme, at jeg elsker godt udstyr…og med den mængde billeder jeg tager, så er et godt kamera en nødvendighed. Og ja, jeg har det store udstyr med spejlrefleks og dertil hørende…men når jeg er på farten kommer det jo ikke med. Så er der intet bedre end at kunne hive en smækker lækker telefon op af tasken, som også kan tage knald gode billeder. Og ja, jeg kan godt love at i denne instagram verden, hvor vi jo alle er på, og dagligt lægger billeder op, så er den nye Samsung S7edge altså guds gave til enhver med hang til knivskarpe billeder.

I must admit that I love good equipment … and with the amount of photos I take,  a good camera is a necessity. And yes, I have the proff equipment with SLR and what goes with that … but when I’m on the go it’s too heavy to bring. So nothing is better than being able to take out a goodlooking phone, which also take the best pictures ever. And yes, I tell you in these instagram times, where we all daily put up pictures on the social mediaes, then the new Samsung S7edge it God’s gift to anyone with a penchant for sharp images.

Samsung Galaxy S7edge med pauseskærmen.

Samsung Galaxy S7edge med pauseskærmen.

Hvad syntes jeg er blevet bedre på den nye Samsung Galaxy S7 edge…

Den er bare lige en tand lækre i designet. Nu er det ikke kun frontglasset der er buet, det er bagsiden også. Så den føles virkelig rar i hånden. Den er blevet en smule større hvilket giver mulighed for at se billederne endnu bedre…(specielt når man egentlig nok har behov for læsebriller, men ofte nægter at indrømme vi er nået dertil :-))

Kameraet er – intet mindre end FANTASTISK…knivskarpe billeder, lynhurtig fokusering og super godt lys på billederne. Jeg var glad for kameraet i S6 edge, men jeg er ovenud lykkelig for kameraet i denne telefon…det er SÅ vildt…og jeg skal indrømme, at jeg allerede har flere nye Samsung brugere på samvittigheden, for har man først prøvet og sammenlignet med andre mobilkameraer, så bliver man solgt. Specielt hvis man er lidt billede-glad (læs hardcore instagrammer).

Den holder strøm ekstremt længe…Jeg er virkelig imponeret over at jeg kan tage afsted om morgenen og komme hjem og have brugt den hele dagen taget billeder, været ret meget på nettet og alligevel er der 40 -50% strøm tilbage når jeg går i seng. Det er virkelig godt…men der er også et større batteri i end de tidligere modeller.

Edge funktionerne, hvor man let får de mest brugte apps frem ved at stryge fingeren fra skærmens højre side og ind mod midten…det bruger jeg hele tiden og er ret glad for den funktion. Og der tilpasser man den jo til hvad man bruger mest.

Samsung Galaxy S7edge hvor edge menuen er trukket frem.

Samsung Galaxy S7edge hvor edge menuen er trukket frem.

Nååå, ja så øver jeg mig i tastaturstrygning, når jeg skriver beskeder, en funktion som også fandtes på de tidligere modeller, men som jeg først nu er blevet opmærksom på….så skulle man kunne skrive sms’er helt vildt hurtigt…det er lige mig, der gerne vil kommunikere konstant.

Og nååå…ja, så er der også plads til et micro SD kort, hvilket gør at der pludselig er vildt meget plads på telefonen. det er jo også altid godt. Og så har jeg læst mig til at man faktisk, hvis man har behov for det, kan sætte to SIM kort, men så er der ikke plads til SD kortet…men det giver jo også nogle andre muligheder.

Og så har jeg opdaget en funktion, hvor man sørger for at skærmen ikke ligger i lommen eller tasken og tænder. Når man går ind i indstillinger – skærm – hold skærm deaktiveret, slår man den til, undgår man bruger strøm på, at den tænder når man ikke har behov for det.

Samsung Galaxy S7 edge med et billed

Samsung Galaxy S7 edge med et billed af det nye Gear S2 Classic som jeg vil fortælle jer om senere når jeg har testet det lidt mere.

Faktaboks om Galaxy S7 EDGE
5,5 tommers skærm, Arbejdshukommelse: 4 GB, Hukommelse: 32 GB, Ekstern hukommelse: Op til 200 GB, Batteri på 3.600 mAh., Størrelse: 150,9 x 72,6 x 7,7 mm, Vægt: 157 gram, Front-kamera: 5MP, Bagside-kamera: Dual Pixel 12MP, Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow, WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

Telefonen koster 6.499 kr. uden abb.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cooking made easy...