The freshmaker...juice.

Pretty summer nails.

Jeg er typen der ikke har tålmodighed til at ligge for længe i sengen….så da jeg tirsdag mente at jeg var klar til at stå op igen….skulle det vise sig at være lidt for tidligt…så nu ligger jeg her igen med snotnæse og øjenbetændelse.. øv..bøv…Men en god ting er dog, at jeg kan ligge og drømme mig til sol og sommer med nye lakker fra Appeal4 og en Complete Care 7-in-1 fra Sally Hansen. Så her lige et par tips til smukke sommer negle.
I am the kind of person who don’t have the patience to stay in bed for long …. so when I Tuesday felt that I was ready to get on with my life …. it turned out to be a little too early … so here I am again ..in bed with a cold. But one good thing is that I can lay here and dream about summer with the new nail polish from Appeal4 and test the new Complete Care 7-in-1 from Sally Hansen. So here is a few tips for pretty summer nails

summer nails with all good treatments and nude lacquer.

summer nails with all good treatments and nude lacquer.

Jeg har gennem lidt tid testet Sally Hansens Complete Care 7-in-1…for jeg har altid neglelak på og er altid på jagt efter en god under- og overlak. Med denne basecoat bliver neglene gennemfugtede, de får en vækstfremmende kur og de bliver udglattet hvis der er riller på. Jeg syntes den lever fuldt ud op til hvad den lover. Jeg bruger den både under min lak, og som top coat, hvor den lægger en smuk jævn og blank flade. Lakken holder bare meget længere når man har lagt en top coat. Så den vil jeg varmt anbefale hvis du ønsker sådan en all-round klar lak der også behandler dine negle. Den kom i butikkerne i januar og koster 89,95 kr.

I have for some time now tested Sally Hansen Complete Care 7-in-1 … because I always wear nail polish and is always in search of a good base- and topcoat. With this basecoat your nails gets moisturized, they will have a better growth and if they have ridges they will be filled so you get smooth plain nails. I felt it fully lived up to its promises. I use it both as base- and topcoat, where it places a beautiful glossy surface. The lacquer just keep much longer when you add a top coat. So I will highly recommend it if you want this kind of all-round clear coat that also treat your nails. It came in the stores in January and costs 89,95 kr.

Nail care from Sally Hansen and Appeal4.

Nail care from Sally Hansen and Appeal4.

Appeal4 har lavet en creme til dine neglebånd Cuticle repair. Den går ind og blødgør tørre og krakelerede neglebånd. Så smør dem godt inden du starter og giv dem mulighed for at vokse sig stærke igen.
Den er god at smøre på neglebåndene jævnligt hvis de bliver tørre og sprukne. Du kan finde den her.

Appeal4 have made this cuticle repair cream. It softens your dry and cracked cuticle. So lubricating them well before you start and allow them to regrow.
It is good to lubricate the cuticles regularly if they become dry and cracked. You can find it here.
Og så kommer Appeal4 med en serie basic farver til neglene i maj. De er i farverne “Crown of Cassiopia” som er en fin nude. “Milky way” som er en meget lys lavendel næsten grålig.”Sparkle of Sirius” er en lys beige med en foil finish, hvilket vil sige at den har en sølvfarvet shimmer i. “Vibrations of Pegasus” er en lækker mokka farvet lak med metalliskoverflade (er lidt itvivl om den måske mere er perlemorsoverflade, men den er vildt smuk). De er alle fire farver man kan bruge både til hverdag og fest. Farverne er som altid nøje udvalgte…og en af Appeal4’s største styrker. Udover at lakkerne er miljørigtigt fremstillet, hvilket også er et kæmpe plus.

And in May Appeal4 reveals a series of basic colours for your nails. The colours are “Crown of Cassiopia” which is a nice nude. “Milky way” that is a very light lavender almost greyish. “Sparkle of Sirius” is a light beige with a foil finish, which means that it has a silver shimmer in. “Vibrations of the Pegasus” is a delicious mocca coloured lacquer with metallic surface (slightly in doubt if it perhaps is a mother of pearl finish, but it is indeed beautiful). They are four colours to use for both everyday and special occasions. The colours are always carefully selected … and one of Appeal4’s greatest strengths. In addition to that is the polish environmentally friendly manufactured, which is also a huge plus.

Appeal4's new basic colours, that suits any wardrobe.

Appeal4’s new basic colours, that suits any wardrobe.

 

1 comment

  • […] I har nu mulighed for at vinde en toilet taske med de 4 nye basis farver fra danske Appeal4. Plus de smider en af deres neglebåndscremer i… De nye basisfarver kommer i butikkerne i næste uge, så du kan være først med skønne sommernegle…Du kan i øvrigt læse min vurdering af de skønne produkter fra Appeal4 i dette tidligere indlæg. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The freshmaker...juice.