Normann Cph. designs office stationary and I make DIY money gift.

15 seconds of fame…

Hov, så sad jeg der plantet foran skærmen i går aftes for at se “Sæt pris på dit hjem”, da vores stue og jeg, glad toner frem på skærmen som inspiration til seerne om hvordan man kan bo med retro fund…hvilket jo er tæt på ALT hvad vi har i vores stue. Det er optaget for flere år siden, så jeg var slet ikke klar over det faktisk var en genudsendelse jeg sad og så, men sjovt at gense, og nu ligger jeg det op så kan du også se det hvis du har lyst. I næste uge viser de sikkert vores badeværelse.

Ups, yesterday evening when I had sat down to watch a TV show on vintage interior called “Sæt pris på dit hjem”. suddenly our livingroom and I appears on the screen as inspiration to viewers on how to live with vintage finds … which are close to ALL that we have in our living room. It has been filmed a couple of years ago, so it was funny to see again. Now I put the clip here o you can see it too if you missed it yesterday.

Der er ikke meget der er ændret siden og stuen fremstår stadig farverig og med en masse vintage fund. Sofaen og tilhørende stole købte mine forældre i 1965, og de bliver bare bedre jo mere patina de får. Det grønne bord er designet af den finske designer Eero Aarnio i 1991 og hedder Copacabana table. Så er der de klassiske æg…de er købt hos Bruun Rasmussen før de igen blev dyre…jeg havde altid drømt om dem…og det viser sig at mine bedsteforældre havde to lyseblå med skamler i deres sommerhus…det blev solgt da jeg var 3-4 år, men de har nok ligget i min underbevisthed. Og ja, så er der jo samlingen af Carnaby vaser fra Holmegaard de er designet af Michael Bang, Christer Holmgren og Per Lütken. Og under dem står en samling af andre røde retro effekter lige fra original hoptimist sparebøsse til Panasonic transportabel radio.

Not much has changed since then and the living room still looks colourful and with a lot of vintage finds. The sofa and matching chairs was bought by my parents in 1965, and they just get better looking the older and more worn the leather get. The green table was designed by the Finnish designer Eero Aarnio in 1991 and called Copacabana table. And offcourse the classic egg chairs … they were purchased at Bruun Rasmussen auctions before they got populare again…. I had always dreamt about them … and it turns out that my grandparents had two in a light blue colour with stools in their summerhouse … it was sold when I was 3-4 years, but they have probably been in my subconscious ever since. And yes, then there is the collection of Carnaby vases from Holmegaard they are designed by Michael Bang,Christer Holmgren and Per Lütken. And below them is a collection of other red retro effects from the original Hoptimist money box to Panasonic portable radio.

My livingroom with the colourful effects from the 60'ies and 70'ies.

My livingroom with the colourful effects from the 60’ies and 70’ies.

The livingroom and my favorite chairs designed by Arne Emil Jacobsen.

The livingroom and my favorite chairs designed by Arne Emil Jacobsen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Normann Cph. designs office stationary and I make DIY money gift.