Upcycling på Ledreborg Livsstilsdage.

Summer nails…GIVE AWAY…

Jeg havde da lige vænnet mig til 20 grader, sunnies på næsetippen, en lækker sommerglød og grill i haven. Og hva’ sker der så lige i dag…regn, regn og atter regn…jeg sidder og tager tilløb til en løbetur, men hver gang jeg tænker SÅ nu holdt det op, så begynder det igen at regne…Øv altså…Nå, men så vil jeg da lige smide en gang sommerforkælelse på banen til mine søde læsere.

I had just got used to 20 degrees, sunnies on the tip of my nose, a flattering summer glow and barbecue in the garden. And what was that…happening today … rain, rain and more rain … I sit here and trying to get out for a run, but every time I think NOW the rain stopped it starts again… Well, then I thought why not put up some goodies for my sweet readers.

Appeal4 giveaway.

Appeal4 giveaway.

Konkurrencen er slut

og vinderen blev Louise !

Check din mailboks for info…stort tillykke herfra !

I har nu mulighed for at vinde en toilet taske med de 4 nye basis farver fra danske Appeal4. Plus de smider en af deres neglebåndscremer i… De nye basisfarver kommer i butikkerne i næste uge, så du kan være først med skønne sommernegle…Du kan i øvrigt læse min vurdering af de skønne produkter fra Appeal4 i dette tidligere indlæg.

You now have the opportunity to win a toilet bag with the four new basic colors from Danish Appeal4. Plus they throw one of their cuticle creams in the bag… The new basic colors will hit the stores next week, so you can be first with beautiful summer nails … You can also read my post where I have tested the wonderful products from Appeal4 in this previous post. It is only readers residing in Denmark that can participate.

SÅDAN DELTAGER DU:

grib tastaturet, og skriv i kommentarfeltet hvilken farve du ville ønske dig toilettasken i, og følg Peekaboodesign på bloglovin’ og Facebook. Og hvis du vil gøre en veninde en tjeneste så ka’ du jo med stor fordel dele opslaget på facebook eller instagram og måske give indlægget et hjerte på bloglovin’.

Vinderen bliver fundet søndag d. 22/5-2016. Og det er kun læsere bosat i Danmark der kan deltage.

Du kan også følge peekaboodesign på instagram, og her finder du også Appeal4 og deres facebook side er her begge steder finder du den lækreste negle inspiration. Det er bare et lille fif, hvis I har lyst til endnu mere inspiration.

Valgmuligheder for farven på appeal4 toilettasken.

Valgmuligheder for farven på appeal4 toilettasken.

40 comments

 • marianne lykke nielsen

  jeg x fingre for den blå
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Lækreste give away ever!
  Appeal4 er mit yndlings neglelak brand, og jeg er vild med de smukke neutrale nuancer. Jeg ville vælge den rosa toilettaske. Kan det så blive mere ‘girly’? Det tror jeg ikke, og jeg er vild med det 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vollstedt

  Jeg ville elske at have den lyslilla make-up pung med i sommertasken, når jeg drager ud i sommerlandet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg er helt vild med den mørke blå taske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  De er alle søde, mennn.. Rosa! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Jeg trænger sådan til nye lakker. Har aldrig prøvet dem fra Appeal4 men det kunne være de var bedre til mine negle. Neglelak vil nemlig sjældent hærde på mine negle så jeg kan flere timer senere stadig “skubbe” dem af. Der er kun få mærker som f.eks, lancome der virker for mig og de har ikke altid de fedeste farver så det ville være PERFEKT at vinde og finde ud af om det måske bliver mit nye fortrukne mærke!
  Krydser mine usoignere, neglelakfrie fingre og håber jeg er den heldige!
  Såfremt jeg vinder vil jeg gerne have tasken i Rosa, den synes jeg simpelthen er så fin og girly og det må det efter min mening gerne være når det er til “dullegrej”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte arp

  Ej det vil jeg elske at vinde 🙂 Har endelig fået lange negle så nu mangler jeg bare noget lækkert neglelak til dem. Ønsker mig den lyseblå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Rigtig lækker giveaway, og jeg glæder mig til at følge med i de næste blogindlæg fra bloglovin af! Den er super flot i mørkeblå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg ønsker mig den mørkeblå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg vil nok rigtig gerne have den i lys grå. Det er en skøn skøn farve og sikker farve 😉 Vil rigtig gerne vinde den til min veninde, der er gravid. Er sikker på at hun vil blive rigtig glad, hvis hun fik denne gave (og så bliver den søde tid lidt sødere med pæne negle <3)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha skov

  Wauw hvor er det en lækker præmie <3 Den lyseblå vil jeg vælge hvis jeg er så heldig at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M

  Jeg ønsker mig utrolig meget en i rosa. Jeg tager snart til Indien, så det ville være skønt med sådan én 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Meget gerne den grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Lækker præmie;) ønsker mig den grå, og krydser fingre her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville vælge lys blå, den er super smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig den mørkeblå toilettaske. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg kan rigtig godt lide den mørkeblå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Lys lilla er fiiiin!
  Og det er lakkerne også.
  Hér er det også trist vejr. Tror jeg vil bruge indetiden på at lakere (fingre & tæer) i en fin grøn farve, der matcher Odense Sommerrevy (incl. picnic), som jeg skal til imorgen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Den der hedder lys blå, synes jeg er ret fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Hvor skønt midt i den tilbagevendte kulde. Rosa ville være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg synes faktisk, alle farverne er så super fine, men jeg ville vælge grå, hvis jeg vandt, da det bare er et sikkert valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hvor er de flotte 🙂
  Den blå passer lige til den sommer vi går i møde, så den kunne jeg godt tænke mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Pedersen

  I rosa! Den er vildt sød.

  Krydser fingre <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Jeg vil gerne vinde den grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Så lækre farver 🙂 ønsker mig tasken i rosa
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Rye

  Jeg ønsker mig den lys lilla! Den er simpelthen så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Vil elske at vinde toilettasken i grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kan virkelig godt lide den rosa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Min favorit er lys lilla, skøn præmie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif Hagelskær Jensen

  Er helt forelsket i den rosa taske.

  Tak for en lækker konkurrence og god bloggin’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Nogle lækre jordfarver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leafysmoothie

  Nyder allerede at følge dig på Instagram og på bloglovin og har hjertet begge steder.

  Det er en flot præmie som jeg gerne er med og deltager om at vinde!

  Krydser fingre for at få lægge negle til indholdet i en grå taske!

  Håber også snart vi får sol og varme tilbage! God ekstra søndag imorgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus L. Hansen

  Jeg ønsker mig den grå toilettaske 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den er så flot i grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vintet

  Fin lille toilettaske i fine farver. Sort er nok favoritten !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Neumann-Petersen

  Grå – ville elske at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Neumann-Petersen

   Så jeg kunne blive tante grå

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig den blå. Fantastisk præmie forresten.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upcycling på Ledreborg Livsstilsdage.