Novis Vita Juicer- min sommer flirt...

5 øko beauty produkter

som du kan bruge med god samvittighed og som gør dig godt.

I disse tider hvor man høre om det ene mere forfærdelige kemikalie efter det andet, der bliver proppet i skønhedsprodukter, kan jeg godt lide at vide, at det jeg smører min krop ind i er lavet uden den slags. Jeg er ikke kemiker og heller ikke beauty ekspert, så jeg skriver dette kun ud fra egen erfaring. Så disse produkter er nogen der virker for mig og som jeg er glad for…og varmt kan anbefale….tror nærmest de alle er så “rene” at du næsten kan spise dem uden at tage skade.

5 eco beauty products – that you can use with a clear conscience and will make you feel good.

These days where you hear about one more horrible chemical after another that gets stuffed into beauty products, I like to know that what I lubricates my body into are made without the kind. I’m not a chemist nor beauty expert, so I write this only from personal experience. So these products are some that works for me and I’m happy about … and can highly recommend them…. I think they all are so “pure” that you can almost eat them without injury.

Jeg har listet dem uvilkårligt. I have listed them involuntarily.

Soy Lites are perfect for summer.

Soy Lites are perfect for summer.

Soylites fugtgivende kropsolie lys.

Brug den smeltede olie som en vidunderlig fugtighedscreme på huden eller som en massage olie, den er rig på E-vitamin og lecithin, som har en meget god effekt på din hud. Lyset er sodfri og afgiver ingen giftstoffer, og så er det naturligvis uden kemikalier eller parabener. Det er lavet af 100% ren soja voks olie. Det fåes med flere forskellige dufte, dette er med citronella, citrongræs og lavendel, som når du smøre det på din hud skulle holde myggene væk…og i det danske fugtige vejr er det jo en ganske rar ting.

Soylites moisturizing body oil light.

Use the melted oil as a wonderful moisturizer on your skin or as a massage oil, its rich .on Vitamin E and lecithin, which have a very good effect on your skin. The light pure soy wax oil candle sented with citronella, lemongrass and lavender, and when you use the moisture on your skin it should keep mosquitoes away … and in the Danish humid weather it is indeed a very nice thing.

Trilogy everything balm.

Trilogy everything balm.

Denne Trilogy voks kan nærmest det hele…den jeg har købt er elsket af hele familien. Alle bruger den, min ældste datter bruger den til ALT, men hvis du spørger hende er den specielt god til tørre neglebånd. Og der er jeg enig, og albuer og steder hvor  man har tendens til tør hud. Ingredienserne er oliven-, kæmpenatlys-, hyben- og marulaolie sammen med hvedekimolie, honning og vitamin E der alle har beviselige gode og helende egenskaber for huden. De kommer tilmed fra bæredygtige kilder.
Den beroliger tør hud og fugter overalt / Nærende & beskyttende for både ansigt og krop / Giver sunde negle og læber / Perfekt massageolie / God til tørre ben eller som fodmaske / Også velegnet til barn og baby…det siger næsten alt – en god all-round balm.

This Trilogy balm is almost good for everything … the one I bought is loved by the whole family. Everybody uses it, my oldest daughter uses it for EVERYTHING, but if you ask her- she says it is especially good for dry cuticles. And I agree, and elbows and places where you tend to get dry skin. The ingredients are olive, evening Primrose-, rosehip- and marulaolie with wheat germ, honey and vitamin E, that all have proven good and healing effect on the skin. They all come even from sustainable sources.
It soothes dry skin and moisturize everywhere / Nourishing & protective for both face and body / Gives healthy nails and lips / Perfect massage oil / Good for dry leg or foot mask / Also suitable for child and baby … it says almost everything – a good all -round balm.

Zinobel anti-aging serum, day cream and night cream.

Zinobel anti-aging serum, day cream and night cream.

Zinobel organic boost er super lækre produkter baseret på økologiske og veganske ingredienser. Jeg bruger anti-aging serum først. Den har en øjeblikkelig opstrammende effekt og når den efter 1 minut er tørret ind kommer jeg enten dag eller natcremen på. Serummen har en orange farve, som vidner om at ét af de naturlige ingredienser er gulerod, men bare rolig du bliver ikke orange i hovedet. Til gengæld får du en skøn fornemmelse af velvære og dejlig fugtet hud. Jeg har brugt produkterne i et stykke tid nu og kan rigtig godt lide den naturlige fornemmelse cremerne giver.

Zinobel organic boost is super delicious products that are based on organic and vegan ingredients. I use anti-aging serum first. It has an immediate firming effect and after 1 minute it has dried, and I can add either Day or Night Cream. The serum has an orange colour, which testifies that one of the natural ingredients are carrot, but do not worry you will not be orange in your face. But instead, you get a wonderful feeling of well-being and lovely  moisturized skin. I have used the products for a while now and really like the natural feeling the creams provide.

SARD kopenhagen cream deodorant.

SARD kopenhagen cream deodorant.

Denne roll-on er så mild og behagelig, at jeg ikke helt ved hvad jeg skulle gøre uden den…den er simpelthen så skøn, og så er den uden alkohol, aluminium og phthalater, så man kan med god samvittighed bruge en roll on. Duften en mild “white musk”, og så har den en blød cremet konsistens. Altså jeg er vild med deres koncept om at skabe gennemskuelige, rene produkter og samtidig gøre den daglige pleje af huden mere enkel. Kunne virkelig godt tænke mig at prøve deres cellulite oil therapy…det ser vældig fantastisk ud…og det bliver vel snart bikini sæson i DK.

This roll-on is very mild and pleasant to use, I do not know what to do without it … it is simply so fantastic and it is without alcohol, aluminum -free and no phthalates, so you can with a good conscience use a roll on. The fragrance is mild “white musk”, and so it has a soft creamy texture. I love their concept of creating transparent, clean products, while making the daily care of the skin more simple. Would really like to try their cellulite oil therapy … it sounds very fantastic … and hopefully we get bikini season soon in Denmark.

Oh lief body balm, heel balm and Anti insect balm.

Oh lief body balm, heel balm and Anti insect balm.

Disse sydafrikanske produkter er også blevet favoritter herhjemme. Body balm’en kan der snart ikke vrides mere ud af, den er SÅ god, og i disse tider med bare ben, giver den huden en fin blank glans, som jeg ret godt kan lide. Hæl voks’en er bare super god at tage på inden man går i seng så vågner man op med pæne bløde hæle, og det ser nu engang pænest ud i sandaler. Anti-insekt voksen er bare super god når vi er i sommerhuset, hvor der til tider kan være ret mange myg…på med den og så undgår man rigtig mange stik.

These South African products have also become favorites here at home. The Body balm is almost empty, it is SO good, and in these times of bare legs, it gives the skin a nice glossy shine, which I quite like. The Heel balm is super nice, add it to your heels before you go to sleep,  and you wake up with nice soft heels, that look perfect in your summer sandals. Anti-insect wax is just super good when we are in the summer cottage, where there sometimes can be very many mosquitoes … put it on and avoid too many bits.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novis Vita Juicer- min sommer flirt...