Margarita with watermelon.

Dansk musik, når det er bedst…

Efter tre dage på Vig Festivalen, der er spækket med det bedste af dansk pop og rock musik, vil jeg lige komme med et par anbefalinger, hvis du skulle støde på nogle af disse navne ude i sommerlandet, så stik næsen ind for de har alle nogle funky rytmer at byde på.

After three days on Vig Festival, which is packed with the best of Danish pop and rock music, I’ll just make a few recommendations, if you were to encounter some of these names on the summer scenes, then dig in because these all have some funky vibes to offer.

Cisilia at Vig Festival 2016.

Cisilia at Vig Festival 2016.

Det bedste ved festivaller er at, jeg får hørt nogle navne jeg ellers ikke ville komme ind og hører, og nogle gange er det bare fordi jeg ikke er klar over, hvor fedt de spiller “LIVE”, eller jeg bare ikke kender dem godt nok…man kan jo desværre også nogen gange være lidt vanemenneske og derfor vælge koncerter med bands, hvor man er næsten 100 % sikker på en god oplevelse, fordi man faktisk har hørt dem før. Derfor tager vi på festival hvert år og bliver hvert år “fan” af nye kunstnere. ( altså de behøver ikke være nye på musikscenen generelt, men måske bare i vores bevidsthed).

The best thing about festivals is that I get to hear some bands I wouldn’t otherwise get to hear, and sometimes it’s just because I do not realize how fantastic they are “LIVE”, or I just do not know them well enough. ..and unfortunately sometimes I can tent to choose concerts with bands where I’m almost 100% sure of a good experience, because I actually have heard them many times before. That is why festivals are perfect for me to expierience new bands and get some new “Idols”. 

Torsdag på Vig Festival / Thursday at Vig Festival.

Cisilia er nok én af dem jeg ellers ikke ville være kommet ind og høre, men hvor er jeg glad for at vi startede festivallen med hende, som den eksplosion af ung energi. Jeg er i dag virkelig imponeret over hende. Hun er kun 17 år og virker topprofessionel. Hun havde dansere og var selv god til at få alle i teltet med…nu har hun jo faktisk også ret mange hits, som vi faktisk alle kender…Check hende ud også selvom du er over 17 ;-).Hun må klart kategoriseres under DAGENS FEST RAKET.

Cisilia is probably one of those I would not otherwise went to a concert to hear, but I am glad that we started the festival with her, as she is just an explosion of young energy. Today, I am really impressed with her. She is only 17 years old and works highly professional. She had dancers and was really good to get everyone in the tent dancing … she has quiet a lot of hits, which we all actually know … Check her out even if you are more than 17;-). She must clearly categorized under TODAY’S PARTY STARTER.

Lot of energie on stage at the concert with Cisilia and band.

Lots of energie on stage at the concert with Cisilia and band.

Og ja, jeg er én af dem der har set Christopher flere gange…ja, det er vel 4. gang…og han vokser virkelig med opgaven….jeg syntes i år er det bedste han har leveret til dato…også fordi han havde Brandon Beal med på scenen, og de to er et perfekt match. Så hvis du støder på en koncert i sommerlandet med Christopher, og du er til en god gang pop, så hop glad med på vognen af skrigende kvindfolk foran scenen, han er det værd. Han må blive dagens popdreng.

And yes, I am one of those who have seen Christopher several times … well, it’s probably the 4th time … and he is really getting better every time…. I think this year is the best concert he has delivered until now… mainly because he had Brandon Beal on stage, and the two are a perfect match. So if you get a chance to see a concert with Christopher this summer, and you are into the pop genre, then jump happily in the crowd of screaming women in front of the stage, he is worth it. He must be today’s pop act. 

Christopher og Brandon Beal on stage at Vig festival 2016.

Christopher og Brandon Beal on stage at Vig festival 2016.

There was good vibes on stages to the Christopher concert at Vig festival 2016 here with guest star Brandon Beal.

There was good vibes on stages to the Christopher concert at Vig festival 2016 here with guest star Brandon Beal.

A classic Christopher pose ;-).

A classic Christopher pose ;-).

En koncert jeg sent vil glemme og jeg vil holde udkig efter flere gode oplevelser med, er Ukendt kunstner. Wauv….der blev jeg taget med storm…super fed koncert med god stemning og oplagt sanger, og det på trods af han dagen iforvejen havde 39 i feber…Dem vil jeg klart anbefale, at droppe forbi hvis de spiller i nærheden af dig…det blev for mig dagens bedste overraskelse.

The concert that was the greatest surprise in a very positive way was “Ukendt kunstner” I will be looking forward to more great concerts with them. Wauv …. I was taken by storm … super cool concert with great atmosphere and a singer that got everyone in the tent attention, and that was in spite of he the previous day had a high fever … I will highly recommend to drop by if they play near you … it was for me today’s best surprise. 

Ukendt kunstner played a fantastic concert at Vig Festival 2016.

Ukendt kunstner played a fantastic concert at Vig Festival 2016.

Ukendt kunstner is the rapper Hans Philip and producer Jens Ole Wowk McCoy.

Ukendt kunstner is the rapper Hans Philip and producer Jens Ole Wowk McCoy.

Det var torsdagens bedste oplevelser….så sluttede Gnags af med en yderst besynderlig koncert…der musikalsk ikke levede op til mine forventninger eller minder om hvad de engang kunne ( har som meget ung været til flere koncerter med dem…og var dengang stor fan ), men det er min personlige mening. Derfor blev de dagens nitte.

It was Thursday’s best experiences …. And it ended with Gnags that did a highly peculiar concert … the musical did not meet my expectations or memories of what they once was capeable of, but that’s my personal opinion. Therefore, they get the days rivet.

Jeg vender tilbage med største overraskelse, bedste og fest raketterne fra fredag og lørdag på festivalen.

I will get back to you with Friday and Saturday’s surprises, best of and party gigs.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Margarita with watermelon.