Dansk musik, når det er bedst...

Sommerens musik anbefalinger part.2

Fredag startede rigtig godt – sådan vejrmæssigt…høj sol, og jeg tænkte at vi havde fået pakket alt for meget tøj…men men….det skulle der nok blive behov for senere…For vi nåede at høre en udmærket koncert på Store Scene med Krebs og Falch…altså de spillede fint og der var god stemning…men jeg er ikke helt til den type musik…men de gjorde det godt. Senere gik vi ned for at høre Wangel i et af de mindre telte “Heartbeat”….og det var virkelig godt…super cool fyr, fede numre og ja…dagens bedste overraskelse. Så ham vil jeg klart anbefale alle at checke ud og tag forbi hvis han spiller i nærheden.

Friday started really well – good weather conditions … sunshine, and I thought that we had packed too many clothes … but …. it came in handy later … The first concert was okay and we could sit and get some sun on the grass. Later we went down to hear Wangel in one of the smaller tents “Heartbeat” …. and that was really a good concert … super cool guy, great tracks and yes … today’s best surprise. So I will definitely recommend him, check him out and go to his concerts if he plays nearby.

Wangel at Vig festival 2016

Wangel at Vig festival 2016

Herefter begyndte det at regne og vi have egentlig planlagt at vi skulle høre Phlake i samme telt, men det blev simpelthen umuligt at komme ind, og da det regnede så meget endte vi i et andet telt hvor der var plads, men ikke lige noget musik jeg er til…men man må indimellem gå på nogen kompromisser når regnen siler ned. Vi var alle godt våde, men enige om at vi skulle høre Rasmus Seebach, for ham kan alle godt lide – store som små, og vi har tidligere haft rigtig skønne koncert oplevelser med ham.

After this the rain started and we had actually planned to go and hear Phlake in the same tent, but it was impossible to get in, and now it rained so much, that we ended up in another tent, where there was room, but the music wasn’t my taste … but one must sometimes make some compromises when the rain pours down. We were all wet, but agreed that we had to hear Rasmus Seebach, because we have had really wonderful concert experiences with him.

Rasmus Seebach started his concert solo with him singing and playing the piano.

Rasmus Seebach started his concert solo with him singing and playing the piano.

Og vi må sige at Rasmus Seebach blev fredagens Popdreng, koncerten levede 100 % op til alle forventningerne om masser af fyrværkeri, konfetti og ild på scenen. Bedst af alt var selvfølgelig alle de hits vi kender og kan skråle med på….og et top oplagt band der gav den max gas…
And The pop act of Friday must go to Rasmus Seebach, the concert lived 100% up to all the expectations we had of lots of fireworks, confetti and fire on stage. Best of all was of course all the hits we know and can sing out loud …. and the band was playing fantastic and gave all they had…

Rasmus Seebach with the band.

Rasmus Seebach with the band.

Tidligere på dagen hørte vi også Stine Bramsen som bemærkelsesværdigt nok var den eneste kvindelig kunstner på Store scene…Hun gav også en rigtig fin koncert på trods af regn på scenen og ikke mindst blandt publikum.

Earlier that day we heard Stine Bramsen who remarkably was the only female artist performing on “Store scene” … She also gave a very good concert despite rain on stage and not least among the audience.
Stine Bramsen at Vig Festival 2016.

Stine Bramsen at Vig Festival 2016

Og jeg bliver jo glad, når folk gør lidt ekstra ud af deres påklædning, så jeg snuppede lige et billede af denne cool fyr, der havde en hel unik kilt på og hvid skjorte med butterfly og hele piv-tøjet…han får altså én for dagens bedste, skønneste og mest cool out-fit.

And I get so happy when people make a little extra out of their apperence, so I snapped a photo of this cool guy, who was wearing a unique kilt and a white shirt with bow tie and all … he gets today’s best, most beautiful and cool out-fit.

Street style at Vig Festival 2016.

Street style at Vig Festival 2016.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk musik, når det er bedst...