Sommerens musik anbefalinger part.2

Vig Festival for alle.

The Good vibes at Vig Festival 2016.

The Good vibes at Vig Festival 2016.

Lørdagen blev en dag med gensynsglæde, nye bekendtskaber og über cool arty farty smartness…Faktisk inden jeg runder Vig festivalen af, vil jeg også lige pointere at denne festival er for alle- unge som ældre…jeg syntes de er SÅ gode til at sammesætte et program der henvender sig bredt og alligevel overrasker med det bedste af nye navne. Vi er kommet på Vig de sidste 9 år, og da vi startede med at komme deroppe var Ella kun 3 år og Flora var med i en bæresele og klapvogn…og det fungerede fint…siden har de været med hvert år, og nu kender de næsten pladsen bedre end os, for de spæner rundt, og samler pant. Mens vi voksne har nogle steder vi mødes og med mobiler i dag kan vi hurtigt fange hinanden, hvis vi ændre planer. Vig Festivalen har de sidste par år lavet en super god app, hvor vi har lavet samme program, så vi alle ved hvad vi skal rundt og høre, og hvor vi kan finde hinanden. Den er ret god.

Saturday was a day of reunion, new acquaintances and über cool arty farty smartness … Actually, before I finish writing about Vig Festival, I should just point out that this festival is for everybody – young and old … I think they are very talented when they construct the full program aimed commercial and yet surprises with the best of new names. We have gone to Vig Festival the last 9 years, and when we started to go there, our daughter Ella were only 3 years and Flora was in a baby carrier and stroller … and it worked out fine for us… since then we have gone every year, and now they know the festival area better than us, because they run around and collect bottles to gain some extra change. We have some meeting points by each scene and with mobiles today we can quickly catch each other if we change plans. Vig Festival has for the last few years made a super app, where we have made the same program, so we all know what we are going to hear, and where we can find each other. It’s pretty good help.

Lars H.U.G. at Vig festival 2016.

Lars H.U.G. at Vig festival 2016.

Vi startede lørdag med gensyns glæde, da Lars H.U.G. tonede frem foran 3 af hans fine malerier ( jeg formoder at det var egne værker) og spillede flere af de største hits han har lavet som “Natsværmer” og “Når lygternes tændes” og sågar Kliché hittet “Vi elsker uniformer”. På guitar havde han Peter Peter med og bandet spillede også nye numre. Hans stemme er simpelthen noget af det mest behagelige ( næst efter Thomas Winding). Og med den fik han mig fuldstændig tilbage til en helt anden ubekymret tid.

We started Saturday with a walk back memory lane, when Lars H.U.G. loomed in front of three of his art works (I suppose that it was his own works) to the sound of several of the his biggest hits such as “natsværmer” and “Når lygterne tændes” and even a Kliché hit “Vi elsker uniformer”. On the guitar, Peter Peter was playing and the band also played some new songs. His voice is simply one of the most pleasant ( next to Thomas Winding). That voice made me dream of those days when you had nothing to worry about and life was much easier.

Patrick Dorgan played at scene 21 at Vig Festival 2016.

Patrick Dorgan played at scene 21 at Vig Festival 2016.

En anden skøn fyr vi hørte denne lørdag var Patrick Dorgan…du bliver overrasket over hvor mange af hans numre du egentlig kender- og er vild med. Albummet “Painkillers” der kom i januar i år er en perlerække af hits. Det er et virkelig godt og behageligt album at lytte til. Og han og bandet spillede en fantastisk medrivende koncert på Vig festivalen, så får du mulighed for at høre ham skal du endelig gøre det…det vil du ikke fortryde. Han skal helt klart have dagens bedste overraskelse.

Another great guy this Saturday was Patrick Dorgan….you’ll be surprised how many of his songs you know….and I must say – like. The album “Painkillers” from January is almost hit after hit. The album is very likeable….and he played a fantastic concert at Vig Festival, if you get a chance to see and hear him this summer you should for sure go. He will get the title today’s best surprise.

The Danish female singer Oh Land at Vig Festvalen 2016.

The Danish female singer Oh Land at Vig Festvalen 2016.

Senere havde vi fornøjelsen af, at se den danske sangerinde Oh Land. Hendes stemme er så delikat og jeg nyder hendes spontane dans og legende optræden på scenen … hun er så unik og hendes tydelige kærlighed til musikken virkede smittende. Alle på scenen var klædt i sort og hvid, stylet til perfektion. Det var en total gennemført koncert….jeg var vild med det hele. Så hende skal I endelig også checke ud, hvis hun kommer og I kan lide de lidt skæve typer. Hun må klart få dagens smukkeste stemme.

Later we had the pleasure of seeing the Danish female singer Oh Land. Her voice is so delicate and I enjoyed her spontaneous dance and play on stage…she is so unique and her apparent love to the music seemed contagious. Everybody on the stage was dressed in black and white, styled to perfection. I loved that, too. So if you like the types that are more expressive, she’s the one for you to keep an eye on. I will give her the title today’s best voice.

Nik & Jay ended the Vig Festival 2016.

Nik & Jay ended the Vig Festival 2016.

Vi sluttede festivalen af med et brag af en koncert med Nik & Jay…de kom på scenen med en propfyldt plæne foran dem. Jeg syntes koncerten de lavede sidst de var på Vig var bedre, mest for deres scenografi dengang var flottere. Jeg er ikke rigtig fan, men blev faktisk sidst ret imponeret over showet. Det gjorde jeg ikke denne gang, men de levere og må jo trods alt løbe med dagens pop drenge.

We ended the festival with a concert by Nik & Jay … they came on stage with a packed lawn in front of them. I thought the concert they did last time they were on the Vig Festival was better, mostly because of their set design at that time was really impressive. I’m not really a fan, but was actually last time quite impressed with the show. This time was ok, they delivered and must be today’s pop boys.

Me and my daughters at Vig festival 2016.

Me and my daughters at Vig festival 2016.

Det var alt for nu … håber du får mulighed for at se og høre nogle af de fantastiske bands, jeg har anbefalet og jeg vil lige sige, jeg fik ikke hørt alle bands på festivalen, så måske er jeg gået glip af nogle gode bands, DJ’s eller stand up shows… og husk det er kun fra min mening, så gå ud og hør en masse musik og lad dig blive overrasket ved at høre noget nyt …. eller andet end hvad du er vant til.
This was all for now…hope you get a chance to see and hear some of the great bands I have recommend and I must say I didn’t get to hear all the bands at the festival, so maybe I have missed out on some great ones…And remember this is only from my point of view, so go out and hear a lot of music and let yourself get surprised by hearing something new….or different from what you’re used to.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens musik anbefalinger part.2