Vig Festival for alle.

Sea shell DIY from my book.

My summer DIY book is filled with ideas with seashells and much more.

My summer DIY book is filled with ideas with seashells and much more.

Så er vejret da endelig blevet “strand-vejr”….og vi spæner alle ud til kysterne for at dyppe tæerne og få lidt sol på stængerne. Og når I nu er der, så fyld lige tasken med lidt skaller….dem kan man aldrig få for mange af…og da slet ikke hvis man skal lave denne smukke krans til sommerhuset. Den og en masse andre idéer med strandskaller kan du finde i min sommer DIY bog “kreative ferieidéer til en sjov SOMMER”.

Now the weather finally has become “beach weather” …. and we all run out to the coast to dip your toes in the sea and get a golden tan. And now that you are there do stuff some shells in your bag …. you can never get enough of them… and certainly not if you have to make this beautiful wreath to your summer cottage. This and a lot of other ideas with seashells is in my summer DIY book “kreative ferieidéer til en sjov SOMMER”.

DIY wreath made of seashells from the book "Kreative ferieidéer til en sjov SOMMER"

DIY wreath made of seashells from the book “Kreative ferieidéer til en sjov SOMMER” by me.

Blot blå muslinger !

Er du heldig at jeres strand er fyldt med de smukke blå muslinger, så gem en masse. De ser fantastiske ud i en krans, hvor den mukke perlemors inderside kommer frem. Ofte glemmer man skønheden i de danske blåmuslinger, fordi vi har så mange af dem. Men hvis man kigger indeni og ser den smukke perlemors inderside, så er den værd at udstille. Se her hvor smuk en krans af disse kan blive.

Just blue mussels!

If you are lucky that your beach is filled with the beautiful blue mussels, then collect a lot. They look great in a wreath where the mother of pearl inside appears. Often we forget the beauty of the Danish mussels, because we have so many of them. But if you look inside and see the beautiful pearl inside, then it is worth showing. I’ll show how beautiful a wreath of these can be.

Dette skal du bruge / You’ll need this :

Skaller / seashells

Polystoren krans / polystyrene wreath

Smelte lim til limpistolen / gluesticks for the gluegun.

Værktøj / tools:

Limpistol / gluegun

Materials for your summer wreath.

Materials for your summer wreath.

Sådan gør du / This is how you make it :

  1. Sorter skallerne så de har nogenlunde samme størrelse. Og så er der højre og venstre skaller, og det skal også sorteres. / Sort the shells so they are almost same size. And there are right and left shells, that has to be sorted, too.
  2. Start herefter midtpå og lav en række skaller der vender én vej. Husk at de kommer til at vippe lidt op for at du kan lade dem overlappe hinanden ( eller skulle man hellere sige underlappe, da du ligger den smalle spidse ende ind under den musling du lige har lagt på.) / Lay the wreath on the table and start on the middel by making one round where all the shells is pointing same direction.
  3. Når du har lavet en række hele vejen rundt med ene højre muslinger, laver du en række ved siden af der vender den anden vej med venstre muslinger. When you have this first cirkle of shells, you make the second beside and here you make them point in the other direction.
  4. Og sådan fortsætter du til du kun har en bar bagside, og da du hænger den på en væg er det ikke nødvendigt at den også har skaller her. You continue like this until you have the wreath covered on top and sides, you don’t need the backside because it will hang on a wall and is better off with a flat backside.

Denne krans emmer af sol og sommer og er super smuk i ethvert sommerhus?

This wreath is filled with sunshine and summerfeeling and is super beautiful in any summerhome …

Materialerne kan findes på stranden og resten købes hos www.pandurohobby.dk.

Vil du også se hvordan man laver en funky sidde pude af et gammelt tæppe, så spring herover og se…det er også fra bogen.You can also see how to make a funky cushion from an old carpet, jump over to this site and see … it is also from my book.

DIY kelim stool. Upcycling an old carpet to a funky extra sitting outside on your terrasse. You can find more of this kind in my book " Kreative ferieideer til en sjov SOMMER.

DIY kelim stool. Upcycling an old carpet to a funky extra sitting outside on your terrasse. You can find more of this kind in my book ” Kreative ferieideer til en sjov SOMMER.

Eller her hvor du kan finde opskriften på hyldeblomstmuffins med rabarber, som også er at finde i bogen.
Or here where you can find the recipe for elderflower muffins with rhubarb, which is also found in the book.

Elderflower muffins with rhubarb find the recipe in my book together with other recipes with elderflower.

Elderflower muffins with rhubarb find the recipe in my book together with other recipes with elderflower.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vig Festival for alle.