Mustard - The new interior colour.

Must-have in your home.

New shelf Folded from Muuto designed by  JOHAN VAN HENGEL. It os made in metal and comes in 3 different sizes and four colours.

New shelf Folded from Muuto designed by JOHAN VAN HENGEL. It is made in metal and comes in 3 different sizes and four colours.

Endnu en tendens som ikke er til at overse…Vi skal have dem i stuen, køkkenet, på værelserne, i entréen, de kan også bruges på badeværelset og hvorfor ikke hænge én eller en flok på kontoret…? Og det jeg snakker om er de små fine HYLDER. Jeg har nu set dem i alle mulige materialer og jeg er ret vild med dem….faktisk har jeg også selv lavet én af….( ja, du gættede rigtigt – af genbrugsmaterialer…se den sidst i indlægget…og faktisk er den og vejledning til, hvordan du let og enkelt laver den, i min bog- Loppefund.)

One trend that can not be overlooked … We have them in the living room, the kitchen, the kidsrooms, the hallways, they can also be used in the bathroom and why not hang one or a bunch in the office …? And I’m talking about is the small hanging SHELVES. I have now seen them in all sorts of materials and I’m crazy about them …. in fact, I even made one of …. (yes, you guessed it – recycled materials … see it at the end of this post .. .and it and instructions on how to easily and simply make it, can be found in my book LOPPEFUND.)

Danish designbrand hang their shelves in a textile strap. It gives the things you put on the shelve a soft frame. An innovative idea from Pytt Living.

Danish designbrand hang their shelves in a textile strap. It gives the things you put on the shelve a soft frame. An innovative idea from Pytt Living. Seen at the Tendence fair in Frankfurt, Germany.

Bamboo shelves from the Danish design brand We do wood, but they mainly do bamboo because that is more sustainable. The Loop shelves are light and elegant on your wall, I saw them at Northmodern, Copenhagen, Denmark.

Bamboo shelves from the Danish design brand We do wood, but they mainly do bamboo because that is more sustainable. The Loop shelves are light and elegant on your wall, I saw them at Northmodern, Copenhagen, Denmark.

The Danish Ceramic designer Anne Black even made a shelve in ceramic hanging in thin leather straps, really delicate, and very suitable on your bathroom or kitchen where it can resist water. Seen at Northmodern.

The Danish Ceramic designer Anne Black even made a shelve in ceramic hanging in thin leather straps, really delicate, and very suitable on your bathroom or kitchen where it can resist water. Seen at Northmodern.

I sidste uge var en af mine hobby artikler i Hendes Verden. Jeg skulle lave gode DIY ideer til hvordan kunne holde orden på sit krea værksted / kontor. Denne hulplade med hylder var et af mine forslag. Jeg er virkelig blevet glad for det og det hænger stadig her over mit skrivebord.

Last week I did an article for Danish magazine Hendes Verden, and I had to come up with ideas to storage your DIY articles in your workshop or office. This pegboard was one of them…and I still have it hanging over my desk, course I really got to love it.

Pegboard to keep tidy in your workspace. I have made shelves taht you can move around like it suits you best, and a hanging strap for your magazines. This was made for the danish magazine Hendes Verden.

Pegboard to keep tidy in your workspace. I have made shelves that you can move around like it suits you best, and a hanging strap for your magazines. This was made for the Danish magazine Hendes Verden.

This is the easy peacy DIY shelve made out of only recycled stuff. It cost you nothing and will update your home to the shelving trend. See how you can make it in my book Loppefund, which you can order here.

This is the easy peacy DIY shelve made out of only recycled stuff. It cost you nothing and will update your home to the shelving trend. See how you can make it in my book Loppefund, which you can order here.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mustard - The new interior colour.