Pyjamas DIY skirt.

Solhat og siv- forlænger sommeren.

Reklame for www.med24.dk naturmedicin og naturlig pleje.

Solhat or Echinacea from Gartneriet Pedersen.

Solhat or Echinacea from Gartneriet Pedersen.

Ja, og jeg mener solhat som i “purpur solhat” den smukkeste sensommerblomst, den findes i et hav af rødlige og gullige nuancer. (og er du typen der stadig foretrækker hvide blomster, så kan den også fås i hvid). Indianerne brugte ikke kun solhat som lægeplante. De ofrede også planten til guderne for at opnå en bedre kontakt. Solhat er ét af de mest anvendte plantelægemidler i USA. Også i Europa bruges planten i omkring 200 produkter.

Du kender sikkert Echinacea, som er udtræk af solhat, der har en fantastisk virkning mod forkølelse. Jeg bruger den selv, hvis jeg kan mærke det er ved at trække op til en forkølelse. Du kommer bare 20 dråber i et glas vand 3 gange dagligt, og så kan du hjælpe dit immunforsvar til at modarbejde en kommende forkølelse. Du kan købe det her i forskellige varianter, men dette er den jeg plejer at bruge.

Yes, and I think coneflower/solhat, that is the Danish name for  “echinacea” the most beautiful late-summer flower. They can be found in a sea of reddish and yellowish shades. (And are you the type who still prefer white flowers, then it also comes in white). The Indians used not only sunhat as a medicinal plant. They also sacrificed the plant to the gods in order to obtain a better contact. Coneflower is one of the most widely used herbal medicines in the United States. Also in Europe the plant is used for about 200 products.

You probably know Echinacea, which is a sun hat extract that has a great effect against colds. I use it myself if I can feel it drawing up to a cold. You just add 20 drops in a glass of water 3 times a day, and then you can help your immune system counteract an upcoming cold. You can buy it here in different variants, but this is the one I usually use.
Echinacea and red grasses from Gartneriet Pedersen.

Echinacea and red grasses from Gartneriet Pedersen.

Udover solhat, er græsser det nye sort i haven. Så jeg har sammensat nogle planter i rødlige nuancer til mine potter foran hoveddøren i sommerhuset. Græsserne findes i flere højder og nuancer…jeg er vild med de lette og fjer lignende aks de sætter.

Besides coneflower is grass the new black in the garden. So I have put together some plants in reddish hues to my pots in front of the front door of the cottage. The grasses are available in several heights and shades … I love the light and feathery ears they make.

Beautiful spikes from one of the grasses from Gartneriet Pedersen.

Beautiful ears on one of the grasses from Gartneriet Pedersen.

My pots really needed a serious "make-over".

My pots really needed a serious “make-over”.

The pots now contains Echinacea in a pretty pink and the grass which also has a reddish hue. The expression is now wild and simple, I love it !

The pots now contains Echinacea in a pretty pink and the grass which also has a reddish hue. The expression is now wild and simple, I love it !

Når du skal sætte blomster og græsser sammen er det en god idé, at sætte de højeste bagest og bygge ned i højder og strukturer. Så det laveste forrest og højeste bagest. Og husk at forskellige strukturer som lette blomster med en tæt bunddække er smukt. Så modsætninger virker godt sammen.

When du will use flowers and grasses together it is a the en good idea to put the highest in the background. So the lowest in the front and highest in the back. And remember to use different textures and heights. So opposites work well together.

The pots seen from the top. (check out even my garden clogs matches the flower ;.))

The pots seen from the top. (check out even my garden clogs matches the flower ;.))

Husk at have udstyret iorden….ofte er det mere inspirerede hvis det er lækre redskaber man arbejder med. Vigtigt er det at være god ved dine hænder efter en tur i haven så en god hånd creme høre til i ethvert hjem med have.

Remember to have the right gear …. it is often more inspiring if you have the right tools to work with. Most important is your hands after working in the garden a good hand lotion is a must, and has to belong to any home with a garden.

Garden tools from Ellos in brass and tree and a brush for your pots. The hand lotion I use is from Levevis. All the plants are from Gartneriet Pedersen.

Garden tools from Ellos in brass and tree and a brush for your pots. The hand lotion I use is from Levevis. All the plants are from Gartneriet Pedersen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyjamas DIY skirt.