DIY candlesticks made from pipe / DIY lysestager lavet af vandrør.

New club in town.

Nu kan København bryste sig af at have fået en ny livsstilsbutik…til den sporty type med hang til en god cykeltur, godt design og luksus kaffe. Det er cykeltøjsbrandet Rapha, der er fra London, og har denne type klubber rundt omkring i verden. Klubberne invitere ryttere og fans af cykelsporten velkommen i deres nye livsstils univers.

Copenhagen can now proudly present a new lifestyle store …this is aimed towards the sporty type with a penchant for a fast bike ride, good design and luxury coffee. It is the brand Rapha, which is from London, and has this type of clubs around the world. The clubs invite riders and fans of the sport welcome in their new lifestyle universe.

The new Rapha shop in the center of Copenhagen.

The new Rapha shop in the center of Copenhagen.

I butikken kan du købe kaffe, juicer og sandwich alt lavet af de bedste råvarer. Og så kan du hvis du er medlem leje en cykel, hvis du lige kommer forbi og har glemt din egen eller er på gennemrejse. For medlemmerne arrangeres der også cykelture jævnligt. Man kommer så ind og cykler mellem 50 og 100 km. med andre cykelryttere. Og en anden fordel ved at være medlem er at kaffen i cafeen altid er gratis. Men vigtigst af alt er selvfølgelig, at du kan købe tøjet som er udviklet til at cykle i, men med fokus på designet…så det er her du går ind, når du ikke ønsker at ligne et Italiensk reklame skilt på hjul. Kvaliteten er i top og alle detaljer er gennemtænkte, så den urban linje kan bruges på job og se cool ud. Og så har det detaljer som f.eks. at når du bukker buksebenet lidt op,  så kommer en refleks til syne, hvis det er blevet mørkt inden du vender snuden hjemad. Og sådan er tøjet fyldt med detaljer, der ikke distrahere det enkle design.

Bikes ready to be rented by the members of the Rapha Cycle Club.

Bikes ready to be rented by the members of the Rapha Cycle Club.

In this shop you can buy coffee, juices and sandwiches all made from the best ingredients. And if you’re a member you can rent a bike, if you have forgotten your own or are passing through on a journey. For members there will be organized bikerides regularly, then you can come by and cycles between 50 and 100 km. together with other bikeriders. And another benefit of being a member is that the coffee in the cafe is always free. But most of all, of course, you can buy the clothes that are designed for cycling, but with a focus on design … so this is where you go when you do not want to look like an Italian billboard on wheels. The quality is great and every detail is thought through, so that the urban line can be used for your joblife and look cool. And it has details such as when turn up the leg a reflex will appear if it has become dark outside before you ride home. The clothes is filled with details that do not distract the simple designs.

The new collection from Rapha in the store.

The new collection from Rapha in the store.

The Team from the new store. Michael Stockfleth, Ricky Buckenlei and Anders.

The Team from the new store. Michael Stockfleth, Ricky Buckenlei and Anders.

Good, functional and masculine design.

Good, functional and masculine design.

Merchandise, if you already have too many bikes.

Merchandise, if you already have too many bikes.

The design of the tabels in the cafe siction are really nice and with a very Scandinavian touch. Using the pine and metal in perfect combination.

The design of the tabels in the cafe section are really nice and with a very Scandinavian touch. Using the pine and metal in perfect combination.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY candlesticks made from pipe / DIY lysestager lavet af vandrør.