Med efterår kommer kantareller. With fall comes chanterelles.

Sjove DIY kastanjedyr. Funny DIY chestnut figurs.

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt…så skal der hygges med masser af DIY projekter. Har du børn er kastanjedyr en sikker vinder Og så kan lidt inspiration altid være velkommen. Jeg lavede disse for et par år siden, men syntes stadig de er super søde. Autumn holidays is fast approaching and inspiration for DIY projects are welcome… this is one DIY projects I made a couple of years ago, but still find quiet cute.

sjove-diy-kastanjedyr-funny-diy-chestnut-figurs0

Jeg var dengang på besøg i TV2’s frihus og vise hvordan man laver et rigtig sødt rensdyr… Du kan se videoen her. I then visited danish broadcast TV2’s frihus and showed how to make a really cute reindeer … You can watch the video here.

sjove-diy-kastanjedyr-funny-diy-chestnut-figurs1

sjove-diy-kastanjedyr-funny-diy-chestnut-figurs2

Dette er bare lidt hyggeligt efterårsinspiration, og er I itvivl om hvordan man gør så se udseendelsen, der bliver alt grundigt forklaret. 😉 This is just some autumn inspiration, and if you doubt how to make them, go watch the video where everything is explained. 😉

Good luck out there !

sjove-diy-kastanjedyr-funny-diy-chestnut-figurs3

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med efterår kommer kantareller. With fall comes chanterelles.