Tekstiltryk med efterårets blade. DIY print with autumn leafs.

Doodles på efterårsblade. Doodling on fall leaves.

Doodling on autumn leafs.

Doodling on autumn leafs.

Det er så let…og den fineste efterårspynt…Det er ren terapi at sidde og tegne kruseduller. Tidligere betegnede man disse sort/hvide stregtegninger, som telefon skriplerier, men i dag efter Mandala bøgernes indtog er man begyndt at bruge det engelske ord doodles.  Og det har aldrig været mere populært at tegne, der er ligefrem lavet undersøgelser der viser hvor afstressende det kan være. Jeg syntes bare det er virkelig hyggeligt, og en skøn måde at hygge mig med mine piger.

It’s so easy … and the most beautiful autumn decorations … It’s pure therapy to sit and scribble. Earlier the sketches were called “skriplerier” (in Danish), but today after Mandala books has entered our homes we have started using the English word doodles. And it has never been more popular to sketch, there has been done studies that show how relaxing it can be. I just think it’s really cozy, and a wonderful way to enjoy myself with my girls.

Autum feeling with DIY leafs

Autum feeling with DIY leafs

Det eneste du skal bruge til at lave bladene er:

store tørrede og pressede ahornblade

en hvid posca tusch

fri fantasi

Og så er det bare at gå i gang…du kan skrive på dem, tegne mønstre eller måske tegne sjove tegneserier…alt efter hvad evner og fantasi rækker til.

The only thing you need to make these leaves are:

large flat dried maple leaves

a white Posca pen

free fantasy

And then it’s just to get started … you can write on them, draw patterns or perhaps draw funny cartoons … whichever skills and imagination are insufficient.

Jeg lavede denne snack igen af græskar kernerne, do kan se her hvordan man gør…det er rigtig nemt og en lækkerbisken, der falder i de flestes smag…I made these snacks again from the seeds of a pumpkin, you can see how to make them here.

Easy snack made of pumpkin seeds.

Easy snack made of pumpkin seeds.

Designeren RikkeMai er én af dem der længe har elsket at tegne, hvilket vi andre har kunne nyde godt af, når hun har dekoreret smukke tørklæder under hendes brand “Stories by RikkeMai”. Men fra 20 nov. har du mulighed for at tegne/male videre på hendes tegninger i malebogen. Den er på 30 sider og når du har farvelagt en side kan den rives ud og pynte på dine vægge. Bogen koster 145 kr.

Malebog af RikkeMai fra forlaget Liva udkommer 20/11-2016.

Malebog af RikkeMai fra forlaget Liva udkommer 20/11-2016.

The designer RikkeMai is one of theose who for a long time has loved to draw, which we have can enjoy on the beautiful decorated scarves she makes for her brand “Stories by RikkeMai”. From the 20th November you can draw / paint on her drawings in the colouring book. It has 30 pages and when you have coloured a page, it can be torn out and dress up your walls.

2 comments

 • Hvor er det smukt! Super lækkert. Og dejligt at hilse på dig i dag 🙂
  KH Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Jeanette
   Tak…som i tusind tak!…Og SÅ hyggeligt at møde dig i dag…håber vi mødes igen 😉
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tekstiltryk med efterårets blade. DIY print with autumn leafs.