Fotokunst - Nutid og datid.

Knæk cancer – du kan nå det endnu !

Bare lige en hurtig reminder til jer alle…kreative læsere med de store hjerter derude…I kan lige nå at lave en fin #knækcancerblomst og lægge på instagram. For hver blomst der bliver lagt op og tagget med #knækcancerblomst donerer Honda 25 kr. og det løber frem til det store indsamlingsshow på TV2 på lørdag d. 29 kl. 20…så det koster ikke dig andet end et sjovt, fjollet, iderigt eller helt top genialt billede at være med til at støtte en god sag.

Jeg har de sidste dage været rundt og se en masse nye kollektioner indenfor bolig, mode og livsstil, som kommer til spring 2017. Midt i al glamouren med lækkert tøj, smukke sko og virkelig skønt boligtilbehør….slog det mig, at det gav meget mere mening, hvis jeg viste noget af det jeg så på denne måde…elsker når jeg kan slå flere fluer med ét smæk (so to speak). Så fra mit besøg hos Notabene kom der dette billede på instagram…og jeg får virkelig lyst til at lave flere kreative forslag…håber det inspirere dig til også at lægge skønne #knækcancerblomst (er) på instagram.

Min version af en #knækcancerblomst lavet med Notabene's sko fra SS17 kollektionen.

Min version af en #knækcancerblomst lavet med Notabene’s sko fra SS17 kollektionen.

Gå ind og læs mere om hvordan du kan støtte den gode sag her. Og er du ikke på instagram kan du også oploade dit billede til dem her.

Og hvis du er frisk må du meget gerne tagge mig (@peekaboodesign_lenenissen) så jeg kan se hvad du lægger op…jeg elsker jo god krea inspiration ;-).

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 43 danskere livet.

I dag lever ca. 256.000 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

Jeg har selv kræft alt for tæt inde på livet, og ser derfor denne sag for ekstremt vigtig…så lav en blomst….det koster ikke noget men jo flere der gør det jo mere vil der blive til kræftens bekæmpelse…og den SKAL bekæmpes.

Knæk cancer.

Knæk cancer.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotokunst - Nutid og datid.