Marmor hitter... nu også med græskar !

Hold motivationen- og løb!

Det kan være rigtig svært at blive ved med at holde motivationen til at snører løbeskoene og komme afsted. Men du kan jo forkæle dig selv med lidt lækkert løbetøj og fokusere på de smukke efterårsblade, der let falder om ørerne på os for tiden.

Hold motivationen og løb. efteråret er så smukt lige nu, så kom afsted og nyd det!

Hold motivationen og løb. Efteråret er så smukt lige nu, så kom afsted og nyd det!

Efter weekends knæk cancer show blev det også slået fast at motion er en vigtig faktor for at bevare et godt helbred…endnu en god grund. Jeg har selv haft lidt svært ved at komme derud det sidst stykke tid, men med noget lækkert løbetøj i lyse pasteller, der kunne holde efteråret lidt på afstand, lykkedes det mig at komme afsted igen.

Nyt løbetøj gør underværker for motivationen. Og når så man oveni købet kan holde det i lette lyse farver og med blomsterprint, så glemmer man helt at det snart begynder at sne.

Nyt løbetøj gør underværker for motivationen. Og når så man oveni købet kan holde det i lette lyse farver og med blomsterprint, så glemmer man helt at det snart begynder at sne.

Du skal huske at have en god baselayer inderst, når du skal løbe i koldt vejr. Her har jeg denne skønne blomstrede Helly Hansen langærmede bluse. Den er så super praktisk med den høje hals, der gør at man endnu ikke behøver halstørklæde eller andet. Den er med hurtigtørrende Lifa Dry inderste og 100 % merino uld yderste, så den er virkelig dejlig varm. Over den har jeg en kort lys rosa sweat, den er superfin…sådan én man har lyst til at tage på hver weekend. Og fra Adidas kommer også de super skønne mint farvede Pure boost løbesko, og løbetights. Jeg fandt også et par løbestrømper med super kompression fra Stance, de passede perfekt i farverne og er virkelig gode at løbe med. Så er udstyret ihverttilfælde i top.

Pure Boost fra Adidas er så fine i farven og minder mig om pistace is og sommerdage...

Pure Boost fra Adidas er så fine i farven og minder mig om pistace is og sommerdage…

Derud over er der bare ikke noget smukkere end denne årstid, hvor træernes blade skifter farve til de fineste gule og rødlige nuancer…hop i løbeskoene, kom lidt god musik i ørerne og giv digselv en halv times motion, man får det SÅ godt bagefter.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmor hitter... nu også med græskar !