Hold motivationen- og løb!

DIY gel lak – hjemme manicure.

Jeg er vild med neglelak og kan rigtig godt lide at have neglelak på, men det kan til tider have svært ved at holde på mine ret udsatte fingre. Jeg er jo altid i gang med diverse DIY projekter af mere eller mindre grov slags. Så jeg må ofte tage det af igen efter kort tid, fordi det begynder at skalle af ude i spidserne. MEEEEN nu er der kommet denne skønne lille macaron på markedet, hvor du derhjemme kan lave gel negle, der holder !.

Le Mini Macaron- Perfekt Gel Manicure.

Le Mini Macaron- Perfekt Gel Manicure. Dette er farven Cassis.

Jeg har testet den lille LED lampe og den tilhørende lak fra “le mini macaron“. Den lille lampe tørrer lakken, og det er en hurtig måde at lægge lak, og derudover så holder den bare meget længere end en normal lak. Jeg har prøvet lakken i lidt over en uge og den kunne sagtens være blevet på, det var ren og skær pga. jeg ville have en anden farve på, at jeg tog den af.

Lille LED lampe (Le mini macaron) der tørrer den tilhørende gel lak.

Lille LED lampe (Le mini macaron) der tørrer den tilhørende gel lak. Det første lag skal lægges tyndt og herefter endnu et lag der dækker og mætter farven.

Du kan tilslutte lampen til en stikkontakt eller et USB stik og så skal neglene have to lag og hver gang ind under lampen i 30 sek. Så på 6 min. kan du have flotte negle, der er klar til at komme ud af døren…og så holder de i 2 uger eller mere. De små macarons findes i pakker, hvor man får en lampe plus en lak til ca. 350 kr. Så det er jo faktisk en rigtig god handel.  Og så findes der også en topcoat som giver ekstra shine…den må blive den næste jeg skal have fingrene i.

Lille nem lampe så du kan have hjemme negle salon

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold motivationen- og løb!