DIY gel lak - hjemme manicure.

Mindcraft 16 – design og håndværk.

Trænger du til ny inspiration, så vil jeg anbefale dig at gå en tur på Design Museum Danmark og se udstillingen Mindcraft16.

Mindcraft er en udstilling der præsenterer dansk design og håndværk for et internationalt publikum under Milano’s årlige design uge. Hvert år skifter udstillingen kurator, og hvert år vises nye design og håndværks talenter fra Danmark. I år står GamFratesi som kurator på udstillingen. og udstillingen er mulig at se på Design Museum Danmark nu og indtil 8 januar 2017.

Nicholas Nybro - Denmark on my mind. Nicholas Nybro viser to styles der for ham symbolisre en idyllisk sommer aften i Danmark, hvor lyset gradvist flimre og toner ud men aldrig bliver helt mørkt.

Nicholas Nybro – Denmark on my mind. Nicholas Nybro viser to styles der for ham symbolisere en idyllisk sommer aften i Danmark, hvor lyset gradvist flimre og toner ud, men aldrig bliver helt mørkt.

Udstillerne har fået til opgave at vise værker med overskriften “In My Mind Craft”. Kombinationen af ordene MIND og CRAFT skal samle serien af udstillede værker. De skal vise kapacitet og potentiale i feltet der spænder fra eksperimenterende, innovative og konceptuelt design til de tekniske færdigheder og materiale kendskab fra håndværk. Dette er temaet GamFratesi i år har defineret, hvilket leverer en ekstra dimension til MINDCRAFT16. Og de udstillere du i år kan se er :

Benandsebastian
Anne Dorthe Vester og Maria Bruun
Christina Schou Christensen
Rosa Tolnov Clausen
Freya Dalsjø
Dark Matters
Yuki Ferdinandsen
Halstrøm-Odgaard
Ole Jensen
Irv Johnson Music
Marianne Krumbach
Akiko Kuwahata
Cecilie Manz
Nicholas Nybro
Vibeke Fonnesberg Schmidt
Øivind Alexander Slaatto
Henrik Vibskov
Marianne Krumbach's motiver fra naturen. Winter Series fanger små og tilsyneladende ubetydelige motiver fra naturen, som ved nærmere eftersyn viser sig at være væsentlige kilder til vinter stemning. Dette kan skyldes deres farvesammensætning.

Marianne Krumbach’s motiver fra naturen. Winter Series fanger små og tilsyneladende ubetydelige motiver fra naturen, som ved nærmere eftersyn viser sig at være væsentlige kilder til vinter stemning. Dette kan skyldes deres farvesammensætning.

Her blot et lille udsnit af hvad du kan lade dig inspirere af, men udstillingen er fyldt med fine inspirerende detaljer og dejligt at se så mange forskellige håndværk.

I den mere stramme afdeling ses Vibeke Fonnesberg Schmidt's stafa. Geologiske formationer i form af sekskantede basalt klipper på vestkysten af Skotland udgør en del af inspirationen til form og farvesætning af disse enkeltstående gulvlamper.

I den mere stramme afdeling ses Vibeke Fonnesberg Schmidt’s stafa. Geologiske formationer i form af sekskantede basalt klipper på vestkysten af Skotland udgør en del af inspirationen til form og farvesætning af disse enkeltstående gulvlamper.

Halstroem Odgaard. Madras er et møbel, vi virkelig har brug for. Det universelle grundlag af komfort, hvile og hjemlighed, uanset status og kultur. Navnet, "Miftah ', er arabisk for nøgle: en fysisk nøgle til en dør eller et hjem, samt et figurativt nøgle til noget nyt.

Halstroem Odgaard. Madras er et møbel, vi virkelig har brug for. Det universelle grundlag af komfort, hvile og hjemlighed, uanset status og kultur. Navnet, “Miftah ‘, er arabisk for nøgle: en fysisk nøgle til en dør eller et hjem, samt et figurativt nøgle til noget nyt.

Henrik Vibskov's The Jaw Nuts Piece udforsker landskabet af vores mentale univers. I kontrast til den beroligende og beroligende rum SUB3, men det udforsker en sindstilstand, der grænser op til vanvid, der forestiller pres udefra i form af en støjende flok konstant blabbering træ hoveder.

Henrik Vibskov’s The Jaw Nuts Piece udforsker landskabet af vores mentale univers. I kontrast til den beroligende og beroligende rum SUB3, men det udforsker en sindstilstand, der grænser op til vanvid, der forestiller pres udefra i form af en støjende flok konstant blabbering træ hoveder.

Hanabi - Out of My Mind - Cosmos by Yuki Ferdinandsen. Mønstret udbryder i en pludselig frigivelse af energi, ligesom fyrværkeri eller fødslen af en ny galakse.

Hanabi – Out of My Mind – Cosmos by Yuki Ferdinandsen.
Mønstret udbryder i en pludselig frigivelse af energi, ligesom fyrværkeri eller fødslen af en ny galakse.

Primal Pottery Project- Ole Jensens kreative fortolkning af temaet for dette års udstilling - In My Mind Craft - samtidig engagerer sind og intellekt, krop, materiale og objekt. I hans hænder, har temaet fundet et udtryk i fælles menneskelige symboler, tegn og referencer med inspiration fra tidlig keramik.

Primal Pottery Project-Ole Jensens kreative fortolkning af temaet for dette års udstilling – In My Mind Craft – samtidig engagerer sind og intellekt, krop, materiale og objekt. I hans hænder, har temaet fundet et udtryk i fælles menneskelige symboler, tegn og referencer med inspiration fra tidlig keramik.

Så har du ikke planer for weekenden så smut forbi Design museum Danmark i Bredgade og bliv fyldt op med masser af god inspirations energi.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY gel lak - hjemme manicure.