Mindcraft 16 - design og håndværk.

Sådan laver du din egen GIF.

Jeg er bestemt ikke noget teknisk geni…nok tværtimod, jeg får lidt hurtigt sved på panden når nogen siger ” du går bare ind og ændre lidt i html eller lignende…” så er jeg stået af…altså helt af !…Så når nu jeg har fundet ud af at lave mine egne små gif filer…så syntes jeg, at jeg vil dele en lille guide, da det er det letteste i verden, og meget sjovt.

Så jeg håber meget snart at se rigtig mange moving pictures her i blogland. Denne lavede jeg på min løbetur i morges. Husk det er en god idé at vælge enten en statisk baggrund eller motivet i midten er statisk….Så ikke det hele kører rundt eller bevæger sig. Og så er det noget med at holde dit kamera HELT stille eller sætte det på stativ…;-)

Det tager ikke mere end 3 minutter at lave denne gif. Se med hvor let det er.

Det tager ikke mere end 3 minutter at lave denne gif. Se med hvor let det er.

Jeg bruger en Samsung Galaxy S7 edge, den har et helt fantastisk kamera, og så er batteritiden helt i top…to ting som i min hverdag er rigtig vigtige. (billederne af min telefon er taget med en Samsung S5, noget ældre model men stadig virkelig ok billeder taget indenfor i dårlig lys).

Hvis nu du er blevet helt forelsket i mine virkelig gode løbesko fra Adidas, så vil jeg da dele et link til hvor du kan skaffe dem. De findes her. i en lidt nyere version.

Men sådan gør du. Hvis du ikke allerede har app’en google foto, så henter du den. Tag mellem 2 og 50 billeder….jeg syntes minimum 6 billeder fungere bedst.

Vælg app'en Google Foto.

Vælg app’en Google Foto.

Oppe i højre hjørne kan du klikke på en dropdown menu, og her vælger du animation.

Oppe i højre hjørne kan du klikke på en dropdown menu, og her vælger du animation.

Du kan nu markere hvilke billeder du vil bruge.

Du kan nu markere hvilke billeder du vil bruge.

få sekunder viser den din lille gif film.

Gå herefter op i højre hjørne igen og tryk på opret.

Få sekunder senere vil den vise din lille gif film. Og herefter vælger du del knappen i venstre nederste hjørne...så kan du lægge den direkte ind på din blog eller instagram eller hvor du nu ønsker en lille film.

Få sekunder senere vil den vise din lille gif film. Og herefter vælger du del knappen i venstre nederste hjørne…så kan du lægge den direkte ind på din blog eller instagram eller hvor du nu ønsker en lille film.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Hi there superb website! Does running a blog like this require a great deal of work?
  I’ve virtually no knowledge of programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any ideas or tips for
  neww blog owners please share. I understand thi is
  off topiic but I simply wanted to ask.Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hi there
   Thanks for your comment. I don’t really know what good advices I can give that you can’t find by googling on the internet. I am not the biggest blogger, so maybe it would be better to try asking one of them.
   Sorry for not having the key to blogging…;-)
   But hope you will succesed !
   Kind regards Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindcraft 16 - design og håndværk.