Eksklusiv lampe giveaway.

Eataly i København.

Så bliver det næppe bedre…jeg er klar til at flytte ind i underetagen af Illum, for nu har vi fået cremen af Italienske specialiteter samlet på ét sted. Det italienske madmarkedskoncept Eataly er åbnet i København. Jeg har været i deres butik i Rom, og havde derfor høje forventninger til stedet, og jeg må sige Eataly Copenhagen lever fuldt ud op til dem. Her kan man spise på de mange “spiserier”, man kan handle eller bare nyde et glas vin eller en god is…Og så er der også madkurser… for et mad-øre som mig, var det en sand fornøjelse at prøvesmage (næsten) alle lækkerierne onsdag aften lige inden den officielle åbning i torsdags.

Tag rulletrappen ned til 2000 kvm. med italienske specialiteter.

Tag rulletrappen ned til 2000 kvm. med italienske specialiteter.

Vi glæder os til at åbne Eataly i Danmark; en af Europas gastronomiske frontløbere. Det er første gang, vi introducerer vores koncept spis, shop og lær i Danmark. Efter Eataly’s filosofi, vil gæsterne kunne spise traditionelle italienske retter, shoppe fra et rigt udvalg af italienske specialiteter og lære i vores skole, som tilbyder undervisning og aktiviteter for alle aldre og lommer. Vi kan slet ikke vente med at bringe vores koncept tættere på danskerne, som vi ved allerede er forelsket i italiensk mad” fortæller Luca Baffigo, CEO hos Eataly

I shoppingområdet er der de lækreste salamier, skinker og grønsager.

I shopping området er der de lækreste salamier, skinker og grønsager.

Traditionen tro har Eataly dedikeret butikken til et tema eller værdi. I København har de valgt lykke og Eataly vil bringe lykke til verdens lykkeligste land i form af italiensk mad, vin og kultur.

Udover vinbaren kan du også købe de bedste italienske vine med hjem.

Udover vinbaren kan du også købe de bedste italienske vine med hjem.

Hver dag vil der være smagsprøver, besøg fra producenter samt andre aktiviteter. Find programmet her. I november og december vil alle klasser i La Scuola di Eataly være gratis.

I Pizza restauranten vil du kunne nyde “pizza alla pala”, der oprindeligt kommer fra Rom og er kendt og elsket for sin sprøde udenfor, bløde og fluffy kerne og komplementære toppings.

Pizza på ægte Rom'ersk maner

Pizza på ægte Rom’ersk maner

Derudover er der lækker frisk pasta samt Gragnano pastaretter, og et rotisserie, der tilbyder kylling, porchetta og bagt pasta.2016-11-16-17-56-52

Og så må du ikke forlade stedet uden at prøve den italienske “gelato” fra Venchi….og jeg vil sige du må prøve cremino…det er nougat, hvid chokolade og mørk chokolade…den smelter på tungen….ja, det er jo is….:-) men den gør det så englene synger….

Venchi laver både is og chokolade af højeste kvalitet.

Venchi laver både is og chokolade af højeste kvalitet.

Eataly mener, at den tempofyldte hverdag vi lever i ikke behøver betyde, at kvaliteten af vores måltider skal kompromitteres. Derfor vil Eataly tilbyde en bred vifte af ready-til-go måltider såsom friske salater og traditionelle supper. Da uddannelse med fokus på god og bevidst spise er en af de vigtigste søjler i Eatalys filosofi, vil Eataly København åbne en gren af deres kokkeskole La Scuola di Eataly med madlavningklasser og kruser for børn smat voksne og for alle pengepunge for at lære gæster alt om italiensk tradition og madkultur. På gadeplan vil Eataly åbne baren Rudo i samarbejde med den anerkendte restaurantejer og kok Christian F. Puglisi (Relæ, Manfreds, Bæst).

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksklusiv lampe giveaway.