Eataly i København.

Der er fundet en vinder !

Maibritt Jeppesen har valgt denne By another story lampe Popp i farven sølv. Tillykke !

Maibritt Jeppesen har valgt denne By another story lampe Popp i farven sølv. Tillykke !

Så har jeg via random.org fundet en vinder af den toplækre lampe i sølv…stort tillykke herfra, håber du bliver SÅ glad for den…smid mig en mail på peekaboo.dk@gmail.com med din adresse.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eataly i København.