Der er fundet en vinder !

Den ultimative jul !

Hvis du bor i nærheden af København, så er det sikkert et fast juleritual, at man skal forbi Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv og se deres juledekoration på facaden. I år har Hotellets kreative direktør Alan Evensen gjort det let for alle os dødelige, at købe en bid af eventyret med hjem. De har nemlig åbnet en butik i bunden af hotellet med d’Angleterre Creations, hvor man kan købe nogle af de fine blomsterdekorationer og boligtilbehør.

The Christmas decoration on the Hotel D'Angleterre in Copenhagen 2016.

The Christmas decoration on the Hotel D’Angleterre in Copenhagen 2016.

Den smukke kollektion blev vist frem i “the royal suite”, og her må man sige, det er svært ikke at lade sig rive med i den luksuriøse drømmeverden. Hotellets absolutte smukkeste suite med balkon ud til Kongens Nytorv er holdt i den oprindelige stil i farverne creme, beige og guld.

You can buy the crowns and the beautiful boxes with roses in the shop downstairs as part of the d'Angleterre Creations.

You can buy the crowns and the beautiful boxes with roses in the shop downstairs as part of the d’Angleterre Creations.

As part of the suite there is also a dining room, today decorated with these wonderful creatures.

As part of the suite there is also a dining room, today decorated with these wonderful creatures.

The view from the balcony, where you can see the Christmas market an the Kings Square.

The view from the balcony, where you can see the Christmas market an the Kings Square.

Og når man står her får man jo lidt lyst til at lave et lille royalt vink, bare sådan for sjov….

The talented Creative Director Alan Evensen in the Royal Suite of Hotel d'Angleterre.

The talented Creative Director Alan Evensen in the Royal Suite of Hotel d’Angleterre.

Men jeg måtte tilbage til virkeligheden fra en verden fyldt med så megen charmerende extravagance, at man næsten må knibe sig lidt i armen, når man går rundt derinde for alt er bare så ustyrlig lækkert, elegant og smagfuldt….jeg var klar til at gemme mig i skabet og håbe på en nat som en ægte royal….in my dreams !

the entrance at Hotel D'Anglettere in Copenhagen at christmastime

The entrance at Hotel D’Anglettere in Copenhagen at christmastime….I never want to go home…

Du skal unde digselv en tur forbi butikken som er fyldt med de smukke sager, så du måske kan lave et hjørne derhjemme i hotel stilen, du kan også gå ind fra Hovedvagtsgade, hvis du ikke ønsker at gå ind ad hovedindgangen.

Og for at fuldende det hele kan du gøre det super let ( men måske lidt dyrt) for kæresten at forkæle dig i julemåneden, for de har da også lavet en julekalender med ene skønne produkter fra enten d’Angleterre Creations eller Amazing space…skal du forkæles hver dag op til jul i hele december koster kalenderen 50.000 kr. men du kan også være mere beskeden og ønske dig advents gaver…det kan erhverves for kun 8.500 kr. Har du fundet manden der disker op med den slags julekalender, siger jeg bare pas godt på ham….tror desværre ikke de findes i hobetal. Men vi har jo lov at drømme, ikk’?

a sneak peak in the store where you can find a bit of the hotel interior to bring back home.

a sneak peak in the store where you can find a bit of the hotel interior to bring back home.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er fundet en vinder !