Den ultimative jul !

Den go’e “knåser” på film…

Orangeriet i Juleklær'.

Orangeriet i Juleklær’.

Så for søren nu giver familien Nissen den som filmstjerner…i en Meny reklame for den go’e JUL…og hvis der er noget “Nisse familien” forstår, så må det vel være at holde en god jul. Så her viser Tommy hvordan han laver den sprøde “knåser”….er der virkelig INGEN andre der kalder den sprøde svær for “knåser”?  Det har vi altid gjort i min familie, og jeg blev helt overrasket da det blev det store “issue” i filmen…KNÅSEREN…

Men den er vigtig, for den skal være helt rigtig…og sige som en knåser gør, når man bider i den…men se med og se hvad du syntes…Og se billeder fra film dagen, og få lidt julefif.

Vi holder ALTID jul i sommerhuset, og middagen spiser vi i stuen inde i sommerhuset, og derefter går vi ud i orangeriet, hvor der er varmet op og juletræet pyntet, en masse levende lys, og så danser vi om juletræet og pakker gaver op derude…Og det er bare en tradition der ikke kan laves om på…det er indbegrebet af julehygge for os. Men nu er vores jul altså kommet på film og den lille film blev optaget for 14 dage siden…og her kan I se lidt fra optage dagen…eller vi starter jo faktisk dagen før med at hente juletræ.

Og ja, vi spiser faktisk gris....så det hjælper ikke at stå og prøve at charme sig ind på os ;-).

Og ja, vi spiser faktisk gris….så det hjælper ikke at stå og prøve at charme sig ind på os ;-).

Men den dag blev det ikke mere drastisk end at vi fældede et flot juletræ og slæbte med hjem.

Men den dag blev det ikke mere drastisk end at vi fældede et flot juletræ og slæbte med hjem.

Og jeg gav den gas på bedste vis og dækkede et fint bord med en stor fyrgren over hvor der hang smukke roser og glimtende kogler.

De smukke roser er fra Bo Bull, og koglerne og kartebollerne er fra naturen sprayet med lim og drysset med kobber glitter.

De smukke roser er fra Bo Bull, og koglerne og kartebollerne er fra naturen sprayet med lim og drysset med kobber glitter.

Bordet blev dækket med hørdug og servietter, kohorn hvor hvide orkideer voksede ud af, og hvide snebær og gran på kuverterne….Dette bord blev overhovedet ikke brugt…men skidt pyt…jeg elsker jo at pynte op.

Gran og snebær blandet med fine messing stager fra Ikea. Kohornene kan du få hos Læderiet.

Gran og snebær blandet med fine messing stager fra Ikea. Kohornene kan du få hos Læderiet.

de gamle tallerkner hedder tidselblomst og servietter og dug er syet af hørstof fra Stof og Stil. Bestiik og glas er vintage.

de gamle tallerkner hedder tidselblomst og servietter og dug er syet af hørstof fra Stof og Stil. Bestiik og glas er vintage.

På dagen rendte vi så rundt og spillede smarte…mens Martin Gulnov filmede og instruerede, Cameron passede lyden….(og friserede hans microfon når den var blevet uglet, til stor morskab for os andre ;-)) Og Janus sørgede for at lamperne stod som de skulle. Det var et super cool hold, søde og sjove…og rigtig glade for “knåsere”.

Cut, kamera kører...og så er alle klar til endnu en optagelse....

Cut, kamera kører…og så er alle klar til endnu en optagelse….

Så skal stegen vendes og lyset på plads...for TV køkkenet er klar.

Så skal stegen vendes og lyset på plads…for TV køkkenet er klar, og alle nisser på plads.

Det var en sjov dag…med en smule nerver og der har været en del spænding efter at se det færdige resultat…men vi er glade og godt tilfredse…hvad siger I ? Det bliver da en meget hyggelig jul….hvis “knåseren” er god. 😉

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative jul !