Den go'e "knåser" på film...

FDB klassiker i juleklær…

Jeg er VILD med bordeaux denne sæson…så da FDB Møbler i sidste uge præsenterede deres nye farve på tremmestolen J46, blev jeg meget begejstret…den er nemlig bordeaux ! og der findes også en nude som er helt fantastisk sammen med…. lige nu drømmer jeg om en ny spisestue med en lyserødt eller brunligt marmorbord med bordeaux og nude J46’er rundt om…kan I se det for jer…?

J46 designet af Poul M. Volther i 1956 for FDB møbler. Nu findes den i denne bordeaux farve....og sløjfen viser bare den nude farve deb også findes i og som jeg drømmer om en kombination af de to.

J46 designet af Poul M. Volther i 1956 for FDB møbler. Nu findes den i denne bordeaux farve….og sløjfen viser bare den nude farve den også findes i og som jeg drømmer om en kombination af de to.

Men det var ikke kun den vi skulle se til arrangementet vi blev også præsenteret for en serie opbevarings møbler designet af duoen Foersom & Hiort-Lorentzen. De præsenterede både en skænk, en kommode og min absolutte favorit en SEKRETÆR…hvem vil ikke gerne have en sekretær….De to herrer er et par erfarne designere, der har lavet en del for FDB og vundet et hav af designpriser, så det var virkelig spændende at høre hvordan de arbejder sig frem til et design, hvilke overvejelser der er med materialerne og hvilke udfordringer man støder på i design processen.

Her står Peter Hiort-Lorentzen ved sekretæren, som han har designet sammen med Johannes Foersom.

Her står Peter Hiort-Lorentzen ved sekretæren, som han har designet sammen med Johannes Foersom.

Mikado stolen som står ved siden af er også deres design, og blev designet med udgangspunkt i de gamle Windsor stole, og ønsket om at prøvet at fjerne det bånd foroven der samler pindene i ryggen. Jeg syntes den på bedste vis viser hvordan designerne udfordre materialerne og håndværket. Derudover blev kunderne også udfordret til at turde denne meget moderne og lette version, designet i 1996.

Der var dækket op ved langbord med de bordeaux stole omkring, og på bordet lå FDB’s tekstil serie OLGA i den sarte lyserøde farve….virkelig en fin farvekombi. Olga er designet af den internationalt anerkendte designer Vibeke Rohland.

tekstil serien OLGA fra FDB. Det er jaquardvævet damask og findes i rosa, grå, blå og hvid.

Tekstil serien OLGA fra FDB. Den er i jaquardvævet damask og findes i rosa, grå, blå og hvid.

2016-11-24-09-04-23

Ole Kiel der er ansvarlig for alle FDB's møbler byder velkommen og fortæller kort om de nye designs.

Ole Kiel der er ansvarlig for alle FDB’s møbler byder velkommen og fortæller kort om de nye designs. Mens der ivrigt bliver stillet spørgsmål og fotograferet.

fdb_moebler_butler_sekraetaer_hvidnatur_7999kr_-forhandlernummer_43864386_3

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den go'e "knåser" på film...