Weekend projekt og Giveaway.

Dagens DIY i Politikken.

I dag har tillægget LØRDAGSLIV en DIY artikel med, som jeg har lavet. Det er idéer til gavekort, du selv kan lave…du ved dem der ikke er for-trykte, men du selv har klippet og klistret…så de er helt unikke…dem vi alle sammen allerhelst vil have. Dem der lugter langt væk af, at der er én der har brugt tid på denne gave selvom at det er et gavekort.

Lørdagsliv i Politikken lørdag d. 3 dec. 2016 med fokus på gaver og forbrug.

Lørdagsliv i Politikken lørdag d. 3 dec. 2016 med fokus på gaver og forbrug.

Skynd dig i kiosken hvis du ikke allerede abonnere på Politikken og find anvisningen til de fire meget forskellige typer gavekort du selv kan lave. Jeg lavede også 4 versioner af skønne adventskranse til deres JULELIV hvis du endnu ikke har fået den på plads kan du finde dem lige her.

Her et lille sneakpeak af opslaget i Lørdagsliv idag.

Her et lille sneakpeak af opslaget i Lørdagsliv idag.

Jeg har skabt julestemning med julekop fra Royal Copenhagen, min højtelskede “guld” saks fra Søstrene Grene og nogle lyserøde stjerner, som jeg folder af gamle papirsposer. Der er en fin anvisning i min JULEBOG, som du kan finde lige her. Og så laver jeg inden længe en guide her på bloggen så “stay tuned”. Den er lige på trapperne…skal lige have lavet en lille video (og der får jeg hjælp af Ella fra bloggen Tweenyteeny by Ella.)

Den store gør det selv bog om JUL, af Lene Nissen på forlaget Muusmann. Den koster 199,95 kr.

Den store gør det selv bog om JUL, af Lene Nissen på forlaget Muusmann. Den koster 199,95 kr.

Jeg har i avisen stylet jule gavekortene på stolen fra FDB, da jeg syntes farven er helt perfekt til julerier…du kan læse mere om stolen i dette indlæg.

Til kortene har jeg brugt materialer fra CC Hobby, Panduro Hobby, Søstrene Grene og Bosch.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend projekt og Giveaway.