Dagens suppe.

Genbrug og DIY juledekoration

Jeg har haft travlt og derfor ikke fået pyntet så meget her hos migselv…( jeg ved det…jeg HAR lavet en masse Julehalløj både til blade og aviser, men det er for længst lagt væk) Så da vi første december hev kalenderlyset op af skuffen, kom det først bare på en tallerken, men i går fandt jeg lige lidt mere til at skabe julestemning i stuen. Men dette er bare for at vise hvor simpelt det kan gøres og ja, så er det også genbrugsfund det meste der er brugt…så det kan laves på budget.

Den nemmeste dekoration til kalenderlyset.

Den nemmeste dekoration til kalenderlyset.

Jeg tog et marmorfad (fundet 2-hand) satte mit fine kalenderlys (fra Holmegaard) og så havde jeg samlet nogle små lærkegrene med kogler og 3 kviste gran. derudover havde jeg nogle kogler med lidt kobber på liggende og nogle rosa origami stjerner (dem vil jeg vise dig om et par dage hvordan man laver…jeg har både video og step by step guide klar, så du kan godt glæde dig, de er SÅ fine) De to messing kegler er også fundet i en genbrugsbutik. De er super fine og det med hullerne har fået et fyrfadslys i. Det andet står bare og ser fint og juletræs-agtig ud. Dem kan man sagtens finde i genbrugsbutikkerne rundt omkring.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens suppe.