Genbrug og DIY juledekoration

Briller…et nyt accessorie !

Ja, jeg har faktisk altid misundt dem der bærer briller….derfor er samlingen af solbriller også ekstremt stor…Men nu er jeg kommet med i klubben, jeg må erkende at foran skærmen har jeg behov for at få stillet skarpt. Og jeg bruger altså mange timer foran en skærm med at skrive, redigere billeder osv. så holder det altså ikke at jeg ikke kan se skarpt….

New glasses in aluminium from Louis Nielsen.

New glasses in aluminium from Louis Nielsen.

Så jeg var en tur forbi Louis Nielsen og få lavet en synstest. Det foregår hurtigt og effektivt…og jeg fik målt at jeg skulle have +1,5 på højre øje og 1,75 på venstre…og blev forsikret om at ALT var ganske normalt…Først bliver øjet fotograferet og derefter kommer man ind til en test a la den man tog som barn hos sundhedsplejersken. Derefter skal man vurderer hvilken styrke man har behov for i forhold til hvordan din skærm står, om det skal være med glidende overgang, en skærmbrille eller endnu vildere kontaktlinser, men den sidste var slet ikke en option for mig, for så går hele idéen med endnu et accessorie jo fløjten. Så vi holdt os til en skærmbrille….

And this is how i look in front of the computer. The glasses are from the brand Aluminium.

And this is how I look in front of the computer. The glasses are from the brand Aluminium.

Jeg er vild med dem…de er i aluminium og vejer intet….Jeg havde egentlig en idé om noget med et metalstel…i ” guld” men Michael fandt hurtigt dette stel til mig, og jeg syntes han har ret…de er superfine…den runde form gør dem feminine og det lidt markante stel giver mit ansigt lidt kant…og så er der “guld” på stængerne, så der bliver tilført lidt “bling” der…hvad siger I ?

the glasses with the gold and black colour combination.

The glasses with the gold and black colour combination.

Da stellet var valgt kunne jeg gå hjem og glæde mig til at hente brillerne ugen efter. Da jeg kom for at hente dem, blev synet med briller lige dobbeltcheket og de blev rettet til, så de sidder helt perfekt på MIN næse.

Now with at bag with my first pair of real glasses.

Now with a bag with my first pair of real glasses.

Yeeeaahhh, så er jeg klar til at hoppe på det gule lyn og hjem…nu som brille-abe foran skærmen…og jeg er VILD med det…for nærmest lyst til at bryde ud i sang….”I can see clearly now….”

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrug og DIY juledekoration