Autensitet og normalitet - er det nye sort.

Tips og tricks til din gaveindpakning.

Det er lige op over at gaverne skal pakkes fint ind…..Jeg har lige sendt den første sending afsted…og de blev pakket i guld og hvidt…og selvfølgelig lidt hjemmelavede til og fra kort i genbrugsmaterialer…ellers er det meste købt i Søstrene Grene der har silkebånd, lurex garn og fint papir.

DIY gift wrapping in gold and white.

DIY gift wrapping in gold and white.

Dette er hvad du skal bruge:

These materials are what you need : wrapping paper, silk ribbon, gold yarn, cardboard, pages from old books, Punches and scissors.

These materials are what you need : wrapping paper, silk ribbon, gold yarn, cardboard, pages from old books, glue, punches and scissors.

TIP 1.Prøv så vidt muligt at få dine pakke i en form der er nogenlunde nem at pakke ind. Hvis den er helt umulig, så kom den i en lækker gaveæske eller kom bølgepap om, så du har lettere ved at pakke den ind, og der ikke er skarpe kanter der skærer hul i papiret.

Lav personlige pakkemærkater af postkort eller anden karton du har liggende og ikke bruger. Lim eventuelt nodeark eller som her sider fra en gammel gulnet bog på den ene side, og skriv på den tomme side. Du kan få udstanserjernet i Søstrene Grene og den får altså hurtigt tjent sig hjem..Jeg laver to til hver pakke, da de er lidt små, så der er ét til TIL og ét til FRA.

Glue the pages from an old book on to you postcard and punch out the labels.

Glue the pages from an old book on to your postcard and punch out the labels.

Klip herefter hul i dem og skriv hvem der er modtager og afsender og kom dem på dine pakker.

Punch a hole to the label and add it on the string og ribbon on your gifts.

Punch a hole to the label and add it on the string og ribbon on your gifts.

TIP 2: Brug både bomuldsnor, lurex garn og andet som bånd på dine gaver. Det ser ret fint ud, hvis du snor det om flere gange og eventuelt deler snørerne, så de ligger sig i et fint trekant mønster.

gifts and giftcards for Christmas. Make them yourself to get a personal touch to the gifs for Christmas.

Gifts and giftcards for Christmas. Make them yourself to get a personal touch to the gifs for Christmas.

TIP 3. Når du har købt et gavekort til dine kære, så gør dig umage og lav et fint kort du kan lime det ind i. Her har jeg lavet en 3D julekugle, den er ret simpel. Klip 8 cirkler med en diameter på 7,5 cm i silkepapir. Læg dem ovenpå hinanden og sy en søm ned gennem midten. Fortsæt sømmen op til kanten af kortet som snor på det fine ophæng. Fold silkepapiret mod midten, og det bliver en 3 dimensional kugle.

DIY giftwrapping in gold and white.

DIY giftwrapping in gold and white.

TIP 4: Prøv så vidt muligt at undgå klisterbånd, gaver der blot er lukket med bånd ser pænere ud, men det kan i nogle tilfælde være svært men forsøg dig frem.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Hanne

  Hvis man gemte det brugte gavepapir og bånd sidste jul, kan man faktisk lave lige så smukke pakker!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Hanne
   Du har helt ret…det er også kun hvis man ønsker at farvekoordinere indpakningen, så alle pakker er i samme farver, at det kan være svært med gavepapiret fra sidste år…Men helt klart man skal endelig ikke smide det fine papir ud…der er jo masser af ting man kan bruge det til ;-). Rigtig god jul til dig ! Venligst Lene / Peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autensitet og normalitet - er det nye sort.