Tips og tricks til din gaveindpakning.

DIY prisme af Nespresso nyheder.

Jeg har i min JULEBOG en anvisning til hvordan du laver disse fine ophæng. Og har du smukke papirsposer i flotte farver eller med et fint mønster, så er det bare med at gemme dem til du en dag sidder og julehygger med lidt klip og klister. Og her var jeg til et Nespresso arrangement for at se deres nye maskine Nespresso Expert….hvor vi fik en fin pose (det er også den man får nede i butikken her op til jul)..Jeg tænkte straks wauv, den pose kan blive et fint ophæng…og her kan I se resultatet…så husk hvis du køber kaffe…GEM POSEN…;.)

make a prisme ornament of your paperbag from nespresso.

Make a prisme ornament of your paperbag from Nespresso.

Du kan enten købe min julebog og se deri hvordan man laver det eller gå på youtube og find en video. ( jeg har desværre ikke nået at lave én selv endnu)

Til Nespresso arrangementet havde konditor Torten Bang lavet forskellige kager med kaffe i. F.eks. denne fine Sachertorte.

Here Morten Bang tells us about the cakes and his inspiration.Here Morten Bang tells us about the cakes and his inspiration.

Here Torten Bang tells us about the cakes and his inspiration from Austria.

Torben Bangs version of an Austrian Sachertorte.

Torben Bangs version of an Austrian Sachertorte.

Hvis du har lyst til at se opskriften på denne kage, så smid en kommentar for så skal jeg gerne dele den. 😉

Og så var hele rummet dekoreret af papirkunsteren Veronica Hodges, det var SÅ smukt, så hvis du har mulighed for at gå forbi Rotunden på Nimb så gør det…bare for at se de smukke papirklip.

Paperart by Veronica Hodges.

Paperart by Veronica Hodges.

Men det hele handlede om Nespresso’s tre nye limited kaffer inspireret af stolte østrigske kagetraditioner, og så den helt nye kaffemaskine Expert til hjemmebaristaen.

Nespresso's new coffee machine Expert.

Nespresso’s new coffee machine Expert.

My home in black and metallic DIY Christmas Decor.

My home in black and metallic DIY Christmas Decor.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips og tricks til din gaveindpakning.