Så får han en ny ven/veninde !

Giftwrapping inspiration !

The personal touch that makes the gift extra special.

The personal touch that makes the gift extra special.

Jeg kan ikke lade være…Det skal være ligeså stor en fornøjelse at modtage gaven , som at se det egentlige indhold. Det er lidt ligesom at vi også spiser med øjnene, sådan har jeg det også med gaver….Jeg kan næsten have svært ved at åbne dem, hvis indpakningen i sig selv er så fin, at jeg næsten ikke nænner at åbne den.

Her lige et hurtigt fif til dig der stadig har et par pakker, der skal pakkes ind. Jeg har lavet GULD blade, fjer og blomster. Så kan du bruge almindelig hvidt papir at pakke ind i…for så længe der sidder en guld fjer…har pakken fået det ekstra der gør den super fin.

Så gå i gemmerne og find forskelligt du kan spraye guld og giv det et pift.

All you need is this. Gold spray paint, dried leafs, feathers or dried flowers. Anything that is small and can fit as garnish on your gift.

All you need is this. Gold spray paint, dried leafs, feathers or dried flowers. Anything that is small and can fit as garnish on your gift.

Jeg blev også grebet af de små hjemmelavede pomponer, dem kan du jo lave i lige præcis den farve du syntes passer til din gave. Jeg har brugt både hvid og guld. Og så har jeg også lavet nogle ekstra stjerner til mine pakker. dem kan du se her hvordan du laver. Mine papirer og garn er fra Søstrene Grene og guld spray maling er fra Silvan. Jeg har også brugt et rødt og guld lak segl til pakkerne det kan du få hos Panduro Hobby.

The fan is made by thin and transperant paper. The feather becomes very elegant when it gets a touch of gold. You can make all these ideas yourself, and surprise your loved ones.

The fan is made by thin and transparente paper. The feather becomes very elegant when it gets a touch of gold. You can make all these ideas yourself, and surprise your loved ones.

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så får han en ny ven/veninde !