DIY Nytårshatte.

DIY Nytårs sjover.

Sjove blæsere!

Ja, jeg ved ikke helt hvad man kalder de hersens ting…man puster i og så folder de ud…de findes også ed lyd, men den har jeg ikke lige kunne finde en løsning på, så I får den hjemmelavede elegante og lydløse version. Du kan nemlig igen vælge papir der matcher din borddækning og dermed supplere til pynten på bordet.

Fun for the New Years tablesetting.

Fun for the New Years tablesetting.

Vi kan alle huske dem fra vores barndoms nytårsfester, men der var de med lyd på og i heftige farver. Disse er smukke og stilrene, så de passer til det fine farvekoordinerede bord.

Disse blæsere er et sjovt indslag på nytårs bordet, og så ser de super flotte ud…

Dette skal du bruge :

Papir med print i guld og sølv. Det må ikke være kraftigere end normalt kopi papir altså 80 g/m2. (CC Hobby)

Sugerør i sjove farver (Ikea)

Tape

Skolelim.

En hobbykniv.

Glimmertape. (CC Hobby)

Elastikker.

 Sådan gør du :

  1. Klip nogle stykker papir med målene 5 cm brede og 25 cm. lange. Fold dem ind som et kantebånd, hvor hver side bliver foldet ind mod midten, så det danner et rør, med mønsteret på papiret udad.
  2. Sæt nu tape på indvendigt i røret så åbningen bliver lukket hele vejen. Og luk den ene ende med tape.
  3. Nu skal du have sugerørene klippet i passende længde, og det er ca.15 cm.
  4. Prøv nu at rulle strimlen/røret rundt om sugerøret for at få det rullet sammen. Nu tager du den åbne ende og folder siderne på strimlen ind så enden bliver spids at se på.  Ind i spidsen skal nu den ene ende af sugerøret. Men først smører du lidt skolelim på sugerøret og i folderne på enden af strimlen. Sæt sugerøret fast med et par klemmer på papir strimlen så det tørre og bliver lukket i den til sugerøret. (lad det eventuelt ligge natten over, så det er helt tørt )
  5. Rul nu også papirstrimlen sammen og sæt en elastik rundt om så de ligger i spænd natten over.
  6. Når limen er tør og strimlerne krøller, skal du bare have dækket enden hvor du har limet med lidt af den flotte glimmer tape.

TIP :

Her er det super vigtigt ikke at vælge for kraftigt papir for så vil rullerne hurtigt falde ned.

Vi har til nytårsbordet valgt at bruge stellet Platinum fra Royal Copenhagen, rød- og hvidvins glassene er fra Holmegaard og hedder Fontaine Champagne glassene er fra IKEA. Sølvbestikket fra Georg Jensen hedder dobbeltriflet.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Nytårshatte.