Easy peacy bordkort til Nytårsbordet.

Get-well juice.

Jeg har været så uheldig, at jeg er blevet seriøst snottet her over julen, og det har stadig fat…men jeg har de sidste par dage kørt C vitaminer og ingefær ned i litervis…for det virker altid…så er du ligeså uheldig og lige skal have et skud vitaminer inden Nytårs champagnen, så kommer her en opskrift.

Lot's of oranges, lemons and ginger can cures almost any flue.

Lot’s of oranges, lemons and ginger can cures almost any flue.

Jeg bruger en Novis Vita Juicer som både kan slowjuice og citrus presse, så til alle citrus frugter bruger jeg citruspresseren, som du kan se i aktion i videoen og så ryger ingefæren i slowjuiceren med skræl og alt…det er SÅ nemt og smager himmelsk…

Til en lille kande bruger jeg:

4 appelsiner

1 citron

1 stor klump ingefær, gerne på størrelse med 2 tommelfingre. ( altså det kan du jo dosere som du bedst kan lide det, men jeg foretrækker selv at man kan smage ingefæren).

Novis Juicer making get-well soon juice.

Novis Vita Juicer making get-well soon juice.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy peacy bordkort til Nytårsbordet.