Get-well juice.

still going- GREEN !

Tendensen til grønne planter i boligen fortsætter i 2017…og forhåbentlig meget længere…for jeg er VILD med planter…og lever i en jungle…min stue bugner af dejlige grønne planter…og forleden var jeg forbi JH engros planter som er specialiseret i sukkulenter og kaktusser…Så mangler du noget af den slags skal du holde øje med hvornår de holder åbent hus, for så kan du (hvis du er momsregistreret) komme forbi og shoppe amok. Du kan følge dem her på instagram eller facebook, så er du altid opdateret på datoerne, og ikke mindst de nyeste tendenser indenfor de grønne planter.

Lot's of hanging plants and giant cactus were the first sight meeting me when I entered JH engros Plants.

Lot’s of hanging plants and giant cactus were the first sight meeting me when I entered JH engros Plants.

Og så lige et lille glimt fra min stue, disse billeder er bare lige snappet, så ingen styling, bare for at du kan se hvad jeg mener, med at bo i en lille jungle…sådan ser her ud…store og små planter i DIY plantestandere, vintage potter og bambus plantekummer…en god blanding af alt hvad jeg godt kan lide. Naturmaterialer, retro fund og ikke mindst DIY goodies.

My livingroom with all my green plants. These are just some of the plants in the room, and just to give you an idea of how I live with plants.

My livingroom with all my green plants. These are just some of the plants in the room, and just to give you an idea of how I live with plants.

Tilbage til Plante-amok dagen hos JH engros planter, efter togturen derover fra København, havde de arrangeret den lækreste frokost fra restaurant Retour Steak i Århus. Og arrangeret på et v formet bord dækket op i naturens tegn…Så smuk og lækkert både maden og borddækningen.

tablesetting from the lunch at JH engros planter.

tablesetting from the lunch at JH engros planter.

Efter frokost stod den på macramé workshop med Sanne Møller Povlsen fra Århus Possement fabrik, som vores kyndige vejleder. Jeg har jo lavet nogen stykker før, men man får altid nogle nye fif og tips som jeg ihverttilfælde ikke havde hørt før. Så jeg knyttede løs og nåede faktisk ikke at blive helt færdig, men så var det godt med den lange togtur hjem…for nu hænger det så fint i spisestuen med en sivpotte fra Ikea, hvor bunden er dyppet i hvid maling…de to DIY’s passer perfekt sammen.

Macramé plant hanger from the workshop...

Macramé plant hanger from the workshop…

Efter det fik vi mulighed for endnu flere kreative udfoldelser da Louise Graakjær fra Acacia i Skjern guidede os igennem hvordan man kunne bruge kaktusser, sukkulenter og airplants på nye og anderledes måder. De blev spiddet og sømmet fast på træskiver. Andre valgte at sno snor om dem og binde planterne fast, men det handlede mest om at vi skulle have dem ud af potterne og væk med jorden så de stod med rødderne fri, og om man så valgte at sømme dem på pladen eller spidde dem var helt op til den enkelte, men de skulle kunne holde til begge dele. Personligt er jeg ret spændt på hvor længe det kan holde…og hvis jeg kender mig selv ret kommer jeg nok til at give dem et lille pift med en forstøver…hvis de begynder at rynke…;-)

Louise Grååkjær is showing us how to work with the plants.

Louise Grååkjær is showing us how to work with the plants.

Og herunder kan du se mit bud på gopler over vand…Jeg havde et lille undervands tema i hovedet…og blev egentlig godt tilfreds…super sjovt at prøve at arbejde med kaktusser på den måde.

My cactus and airplant decoration from the workshop.

My cactus and airplant decoration from the workshop.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get-well juice.