Københavns smukkeste showroom

More design classics from Fredericia Furniture.

I min sidste artikel fra Fredericia Furniture viste jeg det smukke Showroom, en favorit og gav jer et sneakpeak på en nyhed….Men de havde jo meget mere at byde på, som deres klassikere og deres nyeste stole VERVE og ACME designet af Geckeler Michels.

3 D printed model of the VERVE chair. The emergence of 3 D printning techno has eased the initial prototyping of products such as polypropylene shell chair, whihch require heavy investments in moulds and tool.

3 D printed model of the VERVE chair. The emergence of 3 D printning techno has eased the initial prototyping of products such as polypropylene shell chair, whihch require heavy investments in moulds and tool. 3 D printed model of the VERVE chair. The emergence of 3 D printning techno has eased the initial prototyping of products such as polypropylene shell chair, whihch require heavy investments in moulds and tool.

VERVE kommer som en skal stol med eller uden polstret hynde. ACME er designet som en geometrisk fusion af formerne firkant, trekant og cirkel. Den findes både med og uden armlæn og polstret hynde.

ACME designe by Geckeler Michels for Fredericia Furniture.

ACME designe by Geckeler Michels for Fredericia Furniture.

Hvis du bliver fristet til at vide mere om Geckeler Michels tanker bag Acme og Verve kan du kigge med her.

 

haiku sofa designe by Gamfratesi, this will for sure be a classics in the future.

Haiku sofa designe by Gamfratesi, this will for sure be a classics in the future.

Og flere skønne klassikere i de smukke lokaler.

Søborg table designede by Børge Mogensen.

Søborg table designede by Børge Mogensen.

the showroom and rooftop of Fredericia Furniture Showroom in Copenhagen.

the showroom and rooftop of Fredericia Furniture Showroom in Copenhagen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavns smukkeste showroom