More design classics from Fredericia Furniture.

Packing tips for Bali…

Uhhhh…nu er der mindre end 3 uger til Bali, og vi er så småt begyndt at samle bunker her og der.Doulac rejse 2 i 1, lonely planet Bali og stadium bikini top.

På billedet har jeg fundet Lonely planet Bali frem , Duolac rejse tabeletter (med ananas smag, uhmmm), en sarong fra Vero Moda i let bomuld med lange frynser og sjalsmønster (perfekt til lidt hippielook på stranden) og en bikini top fra Stadium.

Jeg vil lige komme med lidt tips om hvad du kan forberede i god tid.

HUSK:

 1. Vigtig…få vaccinationerne iorden minimum en måned før. Du skal have Hepatitis A og stivkrampe, men stivkrampe har de fleste i forvejen, men dobbeltcheck med din læge.
 2. Meget vigtigt, husk at checke dit pas…det skal nemlig gælde minimum ½ år efter du har forladt Bali, det er sådan en spøjs regel, som man liiiige skal være opmærksom på.
 3. Allerede 4 dage før afrejse starter vi på mælkesyre tabeletter, vi har valgt dem fra Duolac som hedder Rejse 2 i 1, de indeholder nemlig både mælkesyrebakterier og prolac-T som holder tarmsystemet iorden…vi vil nemlig meget nødig ende med den berygtede Bali-mave.
 4. Få vekslet så du har lidt cash….de tager kort de større steder, men du kan sagtens opleve mindre steder, hvor du har behov for kontanter. Måske taxa’en fra lufthavnen.
 5. Masser af vådservietter, har hørt at man skal være ekstra omhyggelig med hygiejnen dernede, da man meget let risikere en masse bakterier.

  På billedet ser du nogle af mine favoritter nemlig Vichy ansigtssolcreme faktor 30 og en økologisk solcreme til hele familien fra Oh lief, og så en insekt voks, som desværre ikke længere er i Puredays sortiment. Og så har jeg taget en solstick fra levevis med, den er nem at have i selv en lille taske. Så har jeg fundet et par top cool solbriller fra Monkey Glasses et fantastisk dansk brille brand med en masse gode historier, som jeg nok vil fortælle om en anden gang...men check dem ud for de kan virkelig noget. Og så for hygiejnen har jeg fået fat i nogle vådservietter fra Veltie (så vi er forberedt til de lidt mistænkelige toiletter jeg har hørt rygter om) og så naturligvis min yndlings(ja)hat. 

  På billedet ser du nogle af mine favoritter nemlig Vichy ansigtssolcreme faktor 30 og en økologisk solcreme til hele familien fra Oh lief, og så en insekt voks, som desværre ikke længere er i Puredays sortiment. Og så har jeg taget en solstick fra levevis med, den er nem at have i selv en lille taske. Så har jeg fundet et par top cool solbriller fra Monkey Glasses et fantastisk dansk brille brand med en masse gode historier, som jeg nok vil fortælle om en anden gang…men check dem ud for de kan virkelig noget. Og så for hygiejnen har jeg fået fat i nogle vådservietter fra Veltie (så vi er forberedt til de lidt mistænkelige toiletter jeg har hørt rygter om) og så naturligvis min yndlings(ja)hat.

 6. Solcremer…sørg for at være godt rustet…en høj faktor, og gerne den type der er vandafvisende hvis du, som os har planer om at ligge i vandoverfladen en del af tiden.
 7. Jeg har købt insekt balsam, og en myggespray står også på min liste, det skal også i tasken, har hørt at der er mange myg og masser af fluer.
 8. Få downloaded de film og bøger til din tablet, som du ønsker at se på flyet…så det hele ligger klar og du altid kan se dem uden at være afhængelig af netværk.
 9. Badetøj i stakkevis…man skal ikke gå ned for den slags.
 10. Gode solbriller med det obligatoriske UV filter.
 11. Jeg vil også gerne have de der oppustelige nakkestøtter til den lange flyvetur…tror den kunne gøre underværker for min søvn.
 12. Da vi rejser i regntiden, tænker jeg også at tage en lille taskeparaply med.
 13. Klip klappere i alle farver….

Resten tænker jeg kan købes dernede…

klip klappere er et must...og disse Havaianas i lyserøde kommer til at være klistret fast under mine fodsåler i de 14 dage vi er dernede. Den lille spare-fisk fra Kähler design kan lige bruge til at spare sammen til den næste tur...Grønne planter kan du jo finde i massevis hos JH engros planter som jeg tidligere har skrevet om her.

klip klappere er et must…og disse Havaianas i lyserøde kommer til at være klistret fast under mine fodsåler i de 14 dage vi er dernede. Den lille spare-fisk fra Kähler design kan lige bruge til at spare sammen til den næste tur…Grønne planter kan du jo finde i massevis hos JH engros planter som jeg tidligere har skrevet om her.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More design classics from Fredericia Furniture.