Sustainable design for the future.

Getting ready for TV.

Der er lidt tid siden at optagelserne af TV programmet “Fra yt til nyt” gik i gang, og jeg er med….da jeg ikke er vant til at optræde på TV har jeg forhørt mig hos nogle af mine beauty bekendte om hvad der ville gøre, at jeg tager mig bedst ud på skærmen. Det vil jeg her dele for det kan jo være, at der er nogen af jer andre også gerne vil have sådan en fin ensartet og glat hud på en ganske almindelig tirsdag ;-). Og svaret er det nye danske brand Sandstone Scandinavia.

Lene Nissen wearing Sandstone scandinavia makeup.

Lene Nissen wearing Sandstone scandinavia makeup. The leather jacket is my favorite from Gestuz in bordeaux leather and gold trimming.

Jeg blev guidet af Liv Worm Jensen som er makeup artist og hun kunne straks se hvilke farver jeg skulle bruge, og jeg må sige at jeg er ovenud tilfreds. Det var ret vigtig for mig, at jeg ikke kom til at se ud, som om jeg havde en maske på, men at det trods den pæne jævne farve, så naturlig ud. Så jeg blev rådet til at bruge hi-def flydende foundation, som er fuldt dækkende…og for ikke at risikere at skinne kom jeg en løs mineral pudder foundation ovenpå….så var jeg fuldt dækket og havde en super fin farve, uden på nogen måde at se kunstig ud. (hvilket er meget vigtigt syntes jeg.)

Makeup artist Liv Worm Jensen is showing how to do the natural look with Sandstone products.

Makeup artist Liv Worm Jensen is showing how to do the natural look with Sandstone products.

Jeg har også brugt deres virkelig flotte dybrøde læbestift, den hedder Crimson no. 109, den kan også varmt anbefales…og så var jeg ellers også klar til at kameramanden sagde “kamera kører”….

My selection of Sandstone favorites.

My selection of Sandstone favorites.

Men der er så mange fine farver og produkterne er alle lavet uden parabener og fri for 60 kendte allergifremkaldende stoffer. De er fremstillet uden parfume og Sandstone er imod dyreforsøg…så alt i alt nogle produkter man kan bruge med god samvittighed….

Sandstones colour-palette

Sandstones colour-palette

Men husk at jeg er ikke makeup artist eller kemiker, så alt jeg skriver er ren og skær hvordan min oplevelse er med produkterne, og jeg vil helt klart anbefale at prøve dem.

Hov, og så skal jeg da også lige skrive hvornår jeg kommer på, hvis du kunne være interesseret i at se hvordan jeg arbejder med DIY og upcycling i min hverdag.

Vi har premiere i uge 7, altså mandag d.13 februar og så kører programmerne mandag til torsdag kl.18.00 på DR1 de efterfølgende 4 uger. Jeg er med i følgende programmer:

Program 1: sendes d.13 februar (pels tema)

Program 3: sendes d.15 februar (bar bord)

Program 10: sendes d.28 februar (marmor tema)

Program 15: sendes d.8 marts. (plante tema) 😉

Håber du vil kigge med !

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sustainable design for the future.