Getting ready for TV.

Ready steady Fashion week

Så er modeugen skudt i gang og byen emmer af glitter og glamour….eller der bliver ihverttilfælde serveret en del bobler og canapéer på byens hotteste in-steder. Jeg var i forgårs rundt og se en del shows…alle interessante…nogen overraskende…andre ligefrem chokerende og så var der dem, hvor man drømte om hele kollektionen i klædeskabet…

Cecilie Bahnsen vinder af Dansk design Talent prisen 2016, hvor hun har lavet en mini kollektion med Reem som den artist, hun skulle lade sig inspirere af.

Cecilie Bahnsen vinder af Dansk design Talent prisen 2016, hvor hun har lavet en mini kollektion med Reem som den artist, hun skulle lade sig inspirere af.

Min modeuge startede med Cecilie Bahnsen show…Og det var så fint og feminint…små fine A-formede Pjerrot kjoler hovedsageligt i hvid, men også enkelte i sort. Jeg ELSKER når finishen er iorden, og det var den her….kjolerne var presset og pasformen var perfekt…Så jeg kan kun sige at hende skal man helt klart holde et vågent øje med, for hun har stort talent. Det er jo nok heller ikke helt uden grund at hun vandt Magasins talent pris i efteråret 2016. Vinderen får en præmien på 500.000 kr. inkl. et show til den kommende modeuge.

Det som Cecilie kan, som man skal lede meget længe efter er hendes håndværk. Hun har valgt at kaste hendes kærlighed på fine blonder og broderi. Hun bruger de gamle håndværk på nye og innovative måder for at skabe et moderne look.

Facts om Cecilie:

Cecilie Bahnsen blev i 2007 uddannet ved Danmarks designskole, hvorefter hun læste en master i Women’s Wear design ved Royal College of Art i London. Hun har arbejdet hos John Galliano i Paris som first assistant og print designer. Cecilie har derudover arbejdet freelance ved Christian Dior i Paris og Det Kongelige Teater i København. Forinden opstarten af sit eget brand designede hun 4 år for Erdem i London. Hendes design er inspireret af traditionelle teknikker som kviltning, patchwork og broderi, som hun bruger på nye innovative måder, hvor hun arbejder med flere lag af gennemsigtige materialer, der sammen giver et moderne look.

Cecilie Bahnsen after the show.

Cecilie Bahnsen after the show.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting ready for TV.