Ready steady Fashion week

Cecilie Bahnsen show billeder

Jeg har lige fået billeder fra Copenhagen Fashion week, og syntes næsten at I skal have fornøjelse af de smukke kreationer fra Cecilie Bahnsen‘s AW17 show, som jeg beskrev i tidligere indlæg, så hellere sent end aldrig…Her kommer lige nogle af mine favoritter.

Smuk og enkel A shaped kjole i en fin let skinnende metervare med broderi på og bred flæse forneden.

Smuk og enkel A shaped kjole i en fin let skinnende metervare med broderi på og bred flæse forneden.

Denne model har fin quiltning og bredt læg midtfor...og igen i klokkeform.

Denne model har quiltning og bredt læg midtfor…og igen i klokkeform. Super sød!

Jeg har en forkærlighed for strik og denne med smukke snoninger er lige som den slags skal være...og så er jeg VILD med den løse krave udover.

Jeg har en forkærlighed for strik og denne med smukke snoninger er lige som den slags skal være…og så er jeg VILD med den løse krave udover.

Så bliver det bare ikke sødere...
Så bliver det bare ikke sødere…

Og til sidst lige en af hendes sorte modeller...med broderi anglaise og så er den bundet sammen i siderne så der er kig til bar hud...meget delikat.

Og til sidst lige en af hendes sorte modeller…med broderi anglaise og så er den bundet sammen i siderne så der er kig til bar hud…meget delikat.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready steady Fashion week