Han Kjøbenhavn's shocking AW17 show

Sunboost before Bali.

Så er kampen for alvor gået ind, for ikke at skræmme og blænde alle andre på Bali…har jeg sat gang i en ordentlig omgang selvbruner og sunbooster. (håber ikke at jeg ender med samme orange kulør, som en meget medieomtalt mand i øjeblikket ;-/)

matas stribede sommerglød til kroppen, green people's gradiant tan til ansigt og hals, académie forbereder kroppen indefra til solen, vita liberata's selvbrunende pudder.

matas stribede sommerglød til kroppen, green people’s gradiant tan til ansigt og hals, académie forbereder kroppen indefra til solen, vita liberata’s selvbrunende pudder.

Jeg har skiftet min dagcreme ud med en gradual tan moisturiser fra Green People, den kommer jeg på ansigt og hals, herefter en god portion sommerglød body lotion på resten af kroppen, den er fra Matas. Og så er det at du skal huske at vaske dine hænder godt, så du ikke pludselig står med lidt for brune håndflader ;-).

For my body I use Sommerglød from Matas, and for neck and face the gradual tan moisturiser from Green People.

For my body I use Sommerglød from Matas, and for neck and face the gradual tan moisturiser from Green People.

Når det er klaret tager jeg sammen med min morgenmad en lille soldrik fra Académie, Den forbereder huden til solens stråler. Jeg var lidt betænkelig ved at drikke den, men det er plante-og kobberbaseret, og et kosttilskud som giver kroppen ekstra E og C vitamin, og efter at have studeret ingrediens listen blev jeg helt rolig og nu skyller jeg gladelig den lille juice ned hver morgen, så jeg satser på at solen glød kommer til at sætte sig på mig med en magnetisk kraft ;-).

Sun on a bottle from Academia, preparing your skin for the sun.

Sun on a bottle from Academie, preparing your skin for the sun.

Skal jeg ud, så kan jeg rigtig godt lide at bruge en pudder og det seneste halve år har jeg brugt denne løse pudder fra Vita Liberata, som har en selvbrunende effekt, hvis du bruger den minimum 5 dage i træk, så holder farven og du kan løbende friske den op…den er helt genial og virkelig lækker farve. Kom den på med den medfølgende børste i bløde bevægelser på hele ansigtet og på halsen, og ønsker du at markere dine kindben, så kommer du bare lidt ekstra på her. Jeg må sige, at jeg virkelig er blevet afhængelig…den er helt fantastisk.

Selftanning powder from Vita Liberata.

Selftanning powder from Vita Liberata.

Hvis du vil finde forhandler på:

Académie tel.:86 86 41 72

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn's shocking AW17 show