Sunboost before Bali.

Lær mig lidt bedre at kende.

Magasinet Liv har lavet et interview med mig i anledning af, at jeg snart skal vise jer en masse sjove upcyclings idéer på TV.

Stolt og glad for det fine interview er man vel…og derfor tænker jeg at det er ok at dele det med jer…Det er programmet “fra yt til nyt” på DR1 jeg kommer til at underholde med sjove ideer, datoerne kan du finde her sidst i indlægget.

portræt af Lene Nissen i Magasinet Liv feb. 2017

portræt af Lene Nissen i Magasinet Liv feb. 2017

Og så kunne jeg jo lige dele noget af det der ikke kommer med i det første TV program, hvor jeg upcycler gamle pelse. Denne idée var i Hendes Verden sidste uge.

Kaffevarmer i pels vist i Hendes Verden nr. 5 2017

Kaffevarmer i pels vist i Hendes Verden nr. 5 2017 foto: Birgitte Røddik

Men smut forbi Liv og læs artiklen, hvor jeg også viser dette sminkebord der er blevet lavet til skrivebord, fra min bog “Kreative redesign af dine loppefund”, den kan købes her.

fra bogen redesign dine loppefund af Lene Nissen

fra bogen redesign dine loppefund af Lene Nissen, som du kan købe her.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunboost before Bali.