Lær mig lidt bedre at kende.

Beskyt dine hænder i kulden.

Så for Søren…nu kom der da for alvor gang i minus graderne…og så er det vigtigt at passe på dine hænder (og hud i det hele taget)…Jeg har ofte problemer med at mine neglebånd sprækker og huden lige under neglen kan finde på at sprække og det gør faktisk ret ondt…så jeg har sat alle sejl ind for at finde en fed creme, der kan hjælpe både hænder og neglebånd.

Handlotions for dry winter hands.

Handlotions for dry winter hands.

 

Jeg prøver så vidt muligt at holde mig til økologiske og naturlige produkter. Derfor er de fra Dr. Organic blevet en favorit. Hånd og negle lotion med Argan olie er drøj i konsistensen men trænger hurtigt ind og efterlader huden behagelig fugtet uden at virke fedtet. Den er perfekt når man sidder og arbejder og ikke ønsker at fedte tastaturet 😉 Samme sted fra kommer cremen med økologisk manuka honning…den dufter fantastisk…og det kan jeg jo også rigtig godt lide.

Burt's bees almond and milk hand cream and a perfect cafe latte coloured nailpolish from ellos makiash.

Burt’s bees almond and milk hand cream and a perfect cafe latte coloured nailpolish from Ellos Makiash.

Cremen fra Burt’s bees er mere som en voks…ikke helt så hård, men derhen af. Men det kan jeg faktisk rigtig godt lide…den er lidt federe at få på, men den er virkelig lækker og man har fornemmelsen af at man virkelig får fugt til hænderne. Den lufter også rigtig lækkert af mandel. Og så er jeg jo vild med neglelak…jeg har det klart bedst med farve på neglene…denne er fra Ellos og er for mig et hit…men Makiash findes i et hav af farver til enhver anledning…denne går til næsten alt.  Bagest ligger en nu næsten tom L’Occitane hand cream som har fulgt mig det sidste lange stykke tid…jeg er også ret vild med deres produkter…og deres emballager er bare SÅ fine.

Håber du kan finde én creme der passer perfekt til dit behov…det er ihverttilfælde vigtigt at fugte i kulden. Og husk neglebåndene de ser bare pænere ud, hvis de ikke er alt for tørre. Der findes mange andre cremer og dette er bare mine forslag, hvis du også gerne vil prøve at tænke en lille smule økologisk, når du køber dine skønheds produkter. Disse kan du finde i helsekostforretninger landet over.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær mig lidt bedre at kende.