Beskyt dine hænder i kulden.

Valentines DIY’s

Så er det lige om lidt at kæresten skal forkæles….Det kan være lidt svært at finde på noget der falder i mændenes smag….jeg kender ihverttilfælde én som syntes at det valentine’s halløj er lidt opreklameret. Så da jeg i år skulle finde på idéer til Hendes Verden prøvede jeg at tage udgangspunkt i at det ikke måtte blive for “tøset”. Så dette er nogle af de idéer jeg viste der.

Heart made of wooden veneer.

Heart made of wooden veneer.

Disse hjerter har jeg lavet en uro med….køb finer plader hos CC Hobby, og skær dem op i strimler a 1,5 cm. Læg dem i kogende vand og efter kort tid kan du bøje fineren. Klips dem sammen og læg dem til at tørre før du hænger dem op i en tynd metalring (Panduro Hobby) eller på et kryds af træpinde. På min uro er der 5 hjerter…men lav ligeså mange du har lyst til…og fyld soveværelset eller stuen med en træ hjerte uro. Det er da en maskulin Valentines ting.

A DIY Valentines card is always a succes.

A DIY Valentines card is always a succes.

Ideer til Valentines kort som du også kan finde instruktion til i Hendes Verden.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyt dine hænder i kulden.