Valentines DIY's

Write him your lovesong for Valentines day.

Mangler du stadig en gave til din udkårne er er her en skøn idé, jeg har lavet. Du skal selvfølgelig vælge en sang der betyder noget helt specielt for dig og kæresten- og skriv den så med stort på et lærred….det er super enkelt, men meget personligt….og hvis du gør det helt enkelt og grafisk, så vil det se super cool ud i enkel indretning.

DIY Valentine's gift-lovesong written as a painting.

DIY Valentine’s gift-lovesong written as a painting.

Du skal bruge:

et stort lærred 90 x 90 cm ( Panduro Hobby)

sort acryl maling (Søstrene Grene)

en blyant

en lille pensel

Sådan gør du:

vælg en sang og find teksten på internettet. Skriv den op på lærredet med blyant, og husk at det bliver tykkere og større når du bruger penslen, så du skal skrive det stort. Når det står som du ønsker kan du begynde at skrive det op med penslen. Lad det tørre og bind en stor sløjfe om og sæt det til kæresten.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines DIY's