Baum und Pferdgarten AW17 Favorites.

Easy peacy marmor spisebord.

Så bliver det næppe lettere…eller jo måske…men alligevel, dette lille projekt er altså ret let at lave, det eneste det kræver er gode muller, så man kan håndtere marmor pladen….for de er tunge som et ondt år. Men ja, marmoren er altså kommet for at blive…og jeg har valgt at vise hvordan andre farver end hvid og grøn marmor kan give eksklusivitet til din spisestue, for virkelig få håndøre.

Easy peacy DIY marble dining table...or use it as desk in your office.

Easy peacy DIY marble dining table…or use it as desk in your office.

Jeg viser i programmet “fra yt til nyt” på tirsdag ( d. 28/2-2016) hvordan du let kan lave sådan et marmor bord…og så viser jeg også en ret cool væg installation/ lampe, hvori jeg også bruger en marmor platte på en anderledes måde…så slå over på DR1 kl. 18 og lad dig inspirere til gode upcyclings projekter.

Har du behov for step by step guide, så ligger den hos DBA guide her, der har jeg grundigt beskrevet hvordan du laver bordet og hvad du skal bruge.

On the wall here you can see the wall lamp I also make on TV.

On the wall here you can see the wall lamp I also make on the TV programme ” fra yt til nyt”.

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

1 comment

  • My brother recommended I may like this website.
    He was totally right. This submit actually made myy day.
    You can not consider just how a lot time I had spent for this info!
    Thank you!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baum und Pferdgarten AW17 Favorites.