Det handler om strukturer iaften - i fra "Yt til Nyt"

Kom forbi – jeg holder foredrag iaften…om upcycling tendenser.

Har du ingen planer iaften kl. 19, så står jeg klar til at underholde om mine erfaringer og iagttagelser indenfor upcycling og genbrug, som jo er et af mine hjertebørn. Det foregår på Farum bibliotek under DOF…og det er kvit og frit, du skal bare hente en billet i skranken…(nok inden personalet går…)

From Forager & Co. collection of mens waistcoasts made of vintage quilts.

From Forager & Co. collection of mens waistcoasts made of vintage quilts.

Bryan Norris er et meget passioneret menneske, der efter mange år i modebranchen har skiftet spor…og bruger udelukkende lokale syerske og gamle tæpper & quilts samt denim fundet på et lager til produktionen af disse fantastiske veste til mænd…men ham og mange andre virkelig inspirerende upcyclings projekter kan du høre mere om iaften.

Se lige disse lampeskærme, hvor du kun bruger overskudsgarner og pedalkraft til produktionen, det er da også genialt…og smukt…

Think Studio has made this machine to wind up a lampshade with leftover yarn. everyone will become different...and unique.

Think Studio has made this machine to wind up a lampshade with leftover yarn. everyone will become different…and unique.

Men det hele kommer jo af at jeg også selv er vild med tanken om at genbruge og upcycle….i min bog kan du finde step by step guide til rigtig mange super anvendelige idéer.

Kreative redesign af dine LOPPEFUND by me Lene Nissen.

Kreative redesign af dine LOPPEFUND by me Lene Nissen.

Og bogen kan du købe her til kun 149,95 kr.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det handler om strukturer iaften - i fra "Yt til Nyt"