Kom forbi - jeg holder foredrag iaften...om upcycling tendenser.

Løb let !

Efter 16 dage i 30-35 graders varme og en ret høj luftfugtigthed, må jeg hellere komme i løbeskoene igen…Og så har jeg faktisk udvidet mit løbegear…jeg har nemlig fået et par kompressionsstrømper. De reklamere med at dine ben restituere hurtigere efter en løbetur og så giver de en bedre performance på løbeturen….OG ja, jeg har jo faktisk ikke haft løbetøjet oppe af kufferten, så det var 18 dage siden da jeg endelig fik snøret skoene igen.

CEP Compression socks for running and Adidas pure boost keeps me flying.

CEP Compression socks for running and Adidas pure boost keeps me flying.

Men det er nu nogle dage side og til morgen tog jeg endnu en løbetur, og det er faktisk rigtigt….Jeg har nemlig lokket min mand med ud og det er rigtig hyggeligt…men han har faktisk sagt at han var lidt øm i musklerne efter den første tur….det var jeg ikke rigtig…det kunne jo faktisk godt være pga. strømperne for sådan nogen har han ikke…han har næsten sammen løbesko….så jeg tror faktisk at strømperne har virket….mht. til performance….jaaaa….det ved jeg ikke helt endnu….men de er ihverttilfælde virkelig behagelige at have på….de strammer de rigtige steder og giver en super komfort….den jeg har valgt har reflekser, så vælger jeg at løbe morgen eller aften kan jeg ses på lang afstand….mipp…mippp…

Cep compression socks for running.

Cep compression socks for running.

Men det er virkelig et godt træk at få lokket kæresten med på en løbetur…superhyggeligt og dejligt at gøre noget aktivt sammen…det kunne jo gå hen og blive en rigtig god vane.

Cep kompressionsstrømperne koster fra 150 - 450 kr alt afhængelig af længde og model.

Cep kompressionsstrømperne koster fra 150 – 450 kr alt afhængelig af længde og model.

Facts om strømperne:

Med mere end 50 års erfaring med medicinsk kompression garanterer den tyske virksomhed
sportstøj af høj kvalitet fremstillet på egne maskiner i Tyskland.
CEP har udviklet en række særlige strikteknikker, der bevirker, at CEP som eneste sportsproducent er
i stand til at styre den medicinske kompression i hver enkelt af materialets strikløkker. Det betyder, at
man med CEP får markedets mest præcise medicinske kompression, der nænsomt støtter både led
og muskler. CEP anbefaler, at man får målt sin læg for at finde den optimale størrelse.
CEP Run Socks 2.0 vandt i 2014 den internationalt anerkendte Red Dot Award og er det perfekte valg
til både løberen, triatleten og fitnessfreaken. Med en genial kompressionsprofil sikrer CEP Run Socks
2.0 hurtig restitution – friskere muskler dagen derpå – og forbedret performance. Hertil er strømpens
fod udført med anatomisk korrekt præcision og støttende foring, og hvis du løber tidlig morgen eller
sen aften har CEP udviklet en særlig CEP Night Run Socks 2.0, hvor reflekser sikrer, at du også kan
løbe tryg efter mørkets frembrud.
Egnet til: Løb, fitness, udholdenhedssportsgrene
Fås til både kvinder og mænd i str. II-V
Materialer: 85 % polyamid, 15 % spandex

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom forbi - jeg holder foredrag iaften...om upcycling tendenser.